Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 49 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 – 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begraven Bruchem

Uw geliefde begraven in Bruchem met Uitvaarzorg Bommelerwaard

Is uw geliefde recentelijk overleden en wilt u die begraven in Bruchem? Dan kunt u terecht bij Uitvaartzorg Bommelerwaard. Wij zijn gevestigd in Zaltbommel, in het noordwesten van de Bommelerwaard. Wanneer uw geliefde dierbare is overleden staat de wereld even stil. Er moet heel veel geregeld worden en u heeft natuurlijk ook de tijd nodig om alles te verwerken. U zult wel heel veel vragen hebben, laat ons u helpen met alles wat voor en na de begrafenis geregeld moet worden. Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard krijgt u persoonlijke aandacht, wordt u volledig ontzorgd en de uitvaart die in uw ogen perfect passend is. Bij ons staan de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal. Uw afscheid moet een mooi en waardig afscheid zijn.

Begraven Bruchem

Wilt u meer weten over de kosten en mogelijkheden van een uitvaart? Lees dan verder!

Uw geliefde begraven in Bruchem hoeft niet duur te zijn

Met elk budget kunt u bij ons, Uitvaartzorg Bommelerwaard, terecht. Een uitvaart hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn! Samen met uw uitvaartverzorger halen jullie het beste uit uw budget zodat de uitvaart naar uw wensen verloopt. Bij ons zijn de overledene en nabestaanden natuurlijk prioriteit. Wij respecteren het ook wanneer u ervoor kiest op bepaalde dingen zelf te regelen. Moet er een begrafenis of een crematie komen? Als u voor een crematie kiest kunt u ook kiezen voor een stille crematie. Hierbij hoeft het afscheid niet in het uitvaartcentrum plaats te vinden, maar bijvoorbeeld in uw eigen huiskamer of op een locatie waar u een mooie herinnering heeft. Na het afscheid wordt de overledene naar het crematiecentrum zonder dat de nabestaanden mee gaan. Als u liever uw geliefde wilt begeleiden naar het crematiecentrum dan kan dat na overleg natuurlijk ook.

Als u vragen heeft of als er onduidelijkheden zijn dan kunt u een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen. Wij staan altijd, dus 24/7 voor u klaar om u te helpen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!