Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 49 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 – 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Cremeren Zaltbommel

Uw dierbare laten cremeren in Zaltbommel met Uitvaartzorg Bommelerwaard

Wanneer uw geliefde dierbare komt te overlijden staat de tijd even stil. Er moet enorm veel geregeld worden en u heeft ook tijd nodig om afscheid te nemen. Laat daarom ons, Uitvaartzorg Bommelerwaard, u helpen met het regelen van de crematie van uw dierbare. In ons uitvaartcentrum in Zaltbommel kunt u in rust afscheid nemen en u voorbereiden op het cremeren van uw geliefde dierbare. Wij vinden het erg belangrijk om de uitvaart te laten lopen zoals de overledene of nabestaanden het voor ogen hebben. Het vervullen van laatste wensen is voor ons dus ook prioriteit. Uitvaartzorg Bommelerwaard helpt u met alles wat geregeld moet worden voorafgaand aan de uitvaart, maar ook na de uitvaart. De tijd voor een uitvaart is altijd emotioneel, tijdrovend eCremeren Zaltbommeln moeilijk. Wij helpen u waar wij kunnen, maar respecteren het ook als u zelf onderdelen wilt regelen.

Samen de laatste wensen uit laten komen

Als u nog laatste ideeën of wensen heeft dan kunt u deze bespreken met uw uitvaartverzorger, wij schrijven deze dan op in een boekje zodat uw uitvaart een waardig afscheidt wordt. Wanneer u voor ons, Uitvaartzorg Bommelerwaard, kiest dan zijn er verschillende manieren om de uitvaart vorm te geven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stille crematie. Bij deze uitvaartplechtigheid wordt het afscheid niet genomen in het crematorium zelf. U kunt kiezen om bijvoorbeeld in uw eigen huiskamer, onze aula of een locatie met een mooie herinnering het afscheid te nemen. Na het afscheid wordt de overledene overgebracht naar het crematorium zonder de nabestaanden. Als niet alle nabestaanden fysiek bij de uitvaart kunnen zijn kan dit opgelost worden door de gehele uitvaart te live streamen. Op deze manier kan iedereen afscheid nemen van de overledene.

Wij staan 24/7 voor u klaar, dus als u vragen heeft of als er nog onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk ook eens onze Facebook pagina!