Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 49 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 – 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Het Verzorgingsteam & Rouwvervoer

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren team van verzorgers en rouwvervoerders.

Verzorgingsteam

Uitvaartzorg Bommelerwaard werkt met een eigen verzorgteam. Na het overlijden van uw dierbaren zijn de collega’s van het verzorgingsteam meestal uw eerste aanspreekpunt. Een overledene moet immers worden verzorgd en eventueel worden overgebracht naar de gekozen opbaarlocatie. Een verzorging kan thuis in het bijzijn van de nabestaanden, maar het kan ook in ons uitvaartcentrum plaatsvinden. Wanneer u de laatste verzorging van uw dierbare zelf wilt doen of in samenwerking met de wijkverpleging, kan ons team u hierbij adviseren en assisteren waar nodig. Ons team staat dag en nacht paraat om hun werkzaamheden uit te voeren. U zult ervaren hoe zij met deskundigheid, geduld en zorgzaamheid met uw dierbare omgaan.

Rouwvervoer

Wij beschikken ook over twee eigen rouwauto’s in de kleuren zwart/antraciet en zilvergrijs. Onze uitvaartverzorgers zullen u tijdens het gesprek deze keuze voorleggen in het geval er een rouwauto nodig is op de dag van de uitvaart. Heeft u andere wensen omtrent het rouwvervoer? Dan denken zij met u mee in de verschillende opties die er beschikbaar zijn. Er is meer keuze dan u misschien denkt, zoals diverse merken, modellen en kleuren.

 

Chantal van Leerdam-van Wijngaarden

 

Peter Winkel