Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Klijmij- en van Bruchem Uitvaartzorg zijn samen gevoegd tot onze nieuwe naam: Uitvaartzorg Bommelerwaard!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9 op basis van 35 recensies

Het verzorgingsteam & Rouwvervoer

Uitvaartzorg Bommelerwaard werkt met een eigen verzorgteam. Na het overlijden van uw dierbaren zijn de collega’s van het verzorgingsteam meestal uw eerste aanspreekpunt. Een overledene moet immers worden verzorgd en eventueel worden overgebracht naar de gekozen opbaarlocatie. Een verzorging kan thuis in het bijzijn van de nabestaanden, maar het kan ook in ons uitvaartcentrum plaatsvinden. Wanneer u de laatste verzorging van uw dierbare zelf wilt doen of in samenwerking met de wijkverpleging, kan ons team u hierbij adviseren en assisteren waar nodig. Onze team staat dag en nacht paraat om hun werkzaamheden uit te voeren. U zult ervaren hoe zij met deskundigheid, geduld en zorgzaamheid met uw dierbare omgaan.

Rouwvervoer

Wij beschikken over twee eigen rouwauto’s in de kleuren zwart/antraciet en zilvergrijs. Onze uitvaartverzorgers zullen u tijdens het gesprek deze keuze voorleggen in het geval er een rouwauto nodig is op de dag van de uitvaart. Heeft u andere wensen omtrent het rouwvervoer? Dan denken zij met u mee in de verschillende opties die er beschikbaar zijn. Er is meer keuze dan u misschien denkt, zoals diverse merken, modellen en kleuren.