Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 49 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 – 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Kinderuitvaart Zaltbommel

Kinderuitvaart Zaltbommel verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard

kinderuitvaart zaltbommelHet is een enorm tragische gebeurtenis wanneer uw kind of een kind van iemand in uw nabije omgeving overlijdt. Daarbij is het echter wel heel belangrijk dat u een goed en gepast afscheid neemt van het kind. Een afscheid die de ouders van het kind en de omgeving zal helpen met het verwerken van uw verlies. Wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard helpen u enorm graag verder tijdens deze zware en donkere periode. Wij zullen een uitvaart regelen die u en de nabestaanden voor ogen hadden en het vervullen van uw laatste wensen. Hierbij helpen wij u met alles wat er maar geregeld moet worden bij de uitvaart. Dit geldt voor zowel alles voor de uitvaart en na de uitvaart. Wij hopen u daarbij te ontzorgen in een drukke en kwetsbare periode waarbij veel hevige beslissingen genomen moeten worden. Bekijk de website van Uitvaartzorg Bommelerwaard voor meer informatie over een kinderuitvaart in Zaltbommel.

Een kinderuitvaart in Zaltbommel naar eigen wens verzorgd door de uitvaartleiders van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Wij zullen onze uiterste best doen om er een uitvaart van te maken waar u later met een fijn gevoel aan terug kunt denken. U kunt altijd uw eigen invulling inbrengen bij de uitvaart. Zo is het bijvoorbeeld een mogelijkheid om een uitvaart locatie zelf te kiezen. Bijvoorbeeld een locatie waar u graag met uw kind kwam, of waar u fijne herinneringen aan heeft met uw kind. Samen zullen wij ons best doen om dit te gaan realiseren. Het overlijden van een kind is heel tragisch voor de nabestaanden, en daarom kunnen wij u ook na de uitvaart eventueel verder helpen met het aanbieden van nabestaanden hulp. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over. Heeft u verder nog vragen, dan horen wij die graag van u. Op de contact pagina vindt u al onze gegevens. En ook op onze Facebook zijn wij altijd bereikbaar.