Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 48 recensies

Kosten en Verzekering

Onze prioriteit is het verzorgen van een mooi en persoonlijk afscheid van uw dierbare. Dit betekend niet automatisch een duur afscheid. Samen met u gaan we in overleg en bekijken we alle mogelijkheden, om zo binnen uw budget een speciale uitvaart te regelen.

Uitvaartkosten en -verzekering

Kosten en verzekering

Onze uitvaartleiders zien het als prioriteit om een mooi en persoonlijk afscheid te geven aan uw dierbare. Dit hoeft niet automatisch een duur afscheid te betekenen. Samen met u gaan we in gesprek en bekijken we alle opties waaruit gekozen kan worden. Zo kunnen we binnen uw budget een passend afscheid verzorgen geheel naar uw wens en die van nabestaanden.

Uitvaartkosten

Iedere uitvaart is uniek. Daardoor is het kostenplaatje van iedere uitvaart verschillend. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen dat past bij haar of zijn budget. Het spreekt voor zich dat er per uitvaart grote verschillen kunnen zijn. Het is voor onze uitvaartverzorgers dan ook lastig om vooraf aan te geven hoeveel de uitvaart zal gaan kosten. Dit wordt gevormd door uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Na het gesprek kunnen wij u informeren over de geschatte kosten door middel van een begroting. Aan de hand daarvan valt te bepalen of aan de wensen en voorkeuren voldaan kan worden of dat er misschien een compromis kan worden gesloten om toch de meeste wensen in te willigen.

Uitvaartverzekering

Wanneer u verzekerd bent kunnen wij voor u kosteloos en vrijblijvend de polisvoorwaarden van de betreffende verzekering bekijken. Dan wordt tevens duidelijk wat de verzekeraar zal uitkeren. Zo valt te bepalen wat uiteindelijk wel of niet reëel is voor wat betreft de te maken kosten. Op die manier heeft u vooraf een correct en duidelijk inzicht. Is een verzekering niet geheel dekkend voor de te maken kosten? Zelfs met een beperkte verzekering is er vaak meer mogelijk dan u wellicht denkt. Daarin denken wij graag met u mee.

Contact over uitvaartkosten en -verzekering

Iedere uitvaart is een bijzondere gebeurtenis die niet opnieuw gedaan kan worden. Een gebeurtenis  met soms een lach en een traan. Met momenten van pijn maar ook dankbaarheid. Om op die manier afscheid van uw dierbare te nemen, helpen wij u waar wij kunnen. Of het nu gaat om het bekijken van een verzekering of het vooraf regelen van uw uitvaart. Neem gerust vrijblijvend contact op middels het contactformulier of bel ons op het nummer 0418 – 513 047.