Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 49 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 – 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Ons Uitvaartcentrum

Op deze pagina hebben wij een paar foto’s geplaatst om de sfeer die Zaltbommel uitstraalt te laten zien. Heeft u vragen over onze locatie en bijbehorende faciliteiten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om dit met ons te bespreken

 

Onze Locatie

Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Steenweg 83 in de stad Zaltbommel, in het noordwesten van de Bommelerwaard. Wij bieden u hier alle faciliteiten die nodig zijn voor een waardig afscheid. Vanuit het uitvaartcentrum werken onze professionele uitvaartleiders Chantal van Leerdam-van Wijngaarden en Peter Winkel . Daarnaast kunnen wij gebruik maken van ons eigen rouwvervoer, een eigen verzorgteam, diverse benodigdheden voor een thuisopbaring dan wel een opbaring in een van onze opbaarkamers in het uitvaartcentrum. In ons uitvaartcentrum hebben wij een aula waarin de uitvaartdienst gehouden kan worden. In de aula kan er afscheid genomen worden met circa 35 personen. Achteraf is er, indien u wenst, de gelegenheid om herinneringen op te halen met een hapje en drankje. Verwacht u dat het aantal genodigden meer dan 35 personen zal zijn, dan wijken wij uit naar een hiervoor meer geschikte locatie. Uiteraard in overleg met u.

De omgeving van ons uitvaartcentrum

Naast het feit dat uw plechtigheid of samenzijn gehouden kan worden in ons uitvaartcentrum, bieden wij u ook de mogelijkheid zelf een locatie uit te kiezen in de omgeving. Meer informatie over deze andere locatie kunt u vinden op onze pagina over de Uitvaart locatie en de Stille crematie.

 

De gemeente Zaltbommel

Zaltbommel is een gemeente in Gelderland en is gelegen in het noordwesten van de Bommelerwaard. De stad ligt aan de rivier de Waal. Daardoor biedt Zaltbommel een mooie, rustige en vredige rivieroever in contrast tot het bijzondere centrum. Naast de rivieroever zijn er in en rondom Zaltbommel veel mooie plekken te ontdekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Sint Maartenskerk, diverse monumentale woonhuizen en het stadskasteel. Het centrum biedt naast de vele winkels een gezellige gelegenheid voor een hapje en een drankje. Ook de mooie natuur rondom Zaltbommel biedt mooie plaatsen, zoals te zien is op de onderstaande bijgevoegde foto’s.

Uitvaart op Locatie

Een van de mogelijkheden bij uitvaartzorg Bommelerwaard is het regelen van een uitvaart op een door u gekozen locatie. Bent u door deze korte sfeerimpressie geïnteresseerd geraakt in de prachtige omgeving van Zaltbommel en zou u graag op een van deze mooie locaties afscheid willen nemen? Kijkt u dan voor meer informatie op onze pagina over de locatie van uw uitvaart. De pagina kunt u vinden via deze link. Verder kunt u ook een kijkje nemen op onze pagina over de stille crematie. Deze is te vinden via deze link. Voor meer vragen over deze mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wij hopen dat we u een klein stukje van de sfeer in en rondom Zaltbommel kunnen laten zien door de foto’s en uitleg. U bent natuurlijk ook van harte welkom door langs te komen bij ons uitvaartcentrum. Heeft u vragen over de mogelijkheden in en rondom Zaltbommel bel gerust voor het maken van een afspraak, u bent van harte welkom. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina en onderaan deze pagina.