Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Sfeerimpressie

Wij als uitvaartzorg Bommelerwaard zijn gevestigd in de het stadje Zaltbommel. Op deze pagina hebben wij een paar foto’s geplaatst om de sfeer die Zaltbommel uitstraalt te laten zien. Daarnaast hebben wij tevens een locatie in Rossum, gelegen aan H.C. de Jonghweg 2 bij de begraafplaats aldaar. Een intieme huiselijk aandoende locatie voor een persoonlijk afscheid.

De gemeente Zaltbommel

Zaltbommel is een gemeente in Gelderland en is gelegen in het noordwesten van de Bommelerwaard. Het dorpje ligt aan de rivier de Waal. Daardoor biedt Zaltbommel een mooie, rustige en vredige rivieroever in contrast tot het bijzondere centrum. Naast de rivieroever zijn er in en rondom Zaltbommel veel mooie plekken te ontdekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de St. Maartenskerk, diverse monumentale woonhuizen en het stadskasteel aan de Nonnenstraat 5. Het centrum biedt naast de vele winkels tevens ruimschoots een gezellige gelegenheid voor een hapje en een drankje. Ook de mooie natuur rondom Zaltbommel biedt mooie plaatsen, zoals te zien is op de onderstaande bijgevoegde foto’s.

Uitvaart op Locatie

Een van de mogelijkheden bij uitvaartzorg Bommelerwaard is het regelen van een uitvaart op een door uw gekozen locatie. Bent u door deze korte sfeerimpressie geïnteresseerd geraakt in de prachtige omgeving van Zaltbommel en zou u graag op een van deze mooie locaties afscheid willen nemen? Kijkt u dan voor meer informatie op onze pagina over de locatie van uw uitvaart. De pagina kunt u vinden via deze link. Verder kunt u ook een kijkje nemen op onze pagina over de stille crematie. Deze is te vinden via deze link. Voor meer vragen over deze mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wij hopen dat we u een klein stukje van de sfeer in en rondom Zaltbommel kunnen laten zien door de foto’s en uitleg. U bent natuurlijk ook van harte welkom door langs te komen bij ons uitvaartcentrum. Heeft u vragen over de mogelijkheden in en rondom Zaltbommel bel gerust voor het maken van een afspraak, uit bent van harte welkom. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina en onderaan deze pagina.

.