Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Ammerzoden

De crematie van uw geliefde in Ammerzoden met Uitvaartzorg Bommelerwaard

Voor het cremeren en de crematie van uw geliefde in Ammerzoden kunt u terecht bij Uitvaartzorg Bommelerwaard. Samen met ons wordt de uitvaart persoonlijk passend zodat de dag herinnerd wordt als een mooie en fijne herinnering. Wij zijn gevestigd in Zaltbommel, dit is een stad in de gemeente Zaltbommel in Gelderland. Bij ons staan de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal, wij vinden het vervullen van uw laatste wensen heel belangrijk. Uw wensen zorgen ervoor dat de uitvaart persoonlijk en perfect wordt. Wij helpen u met alles wat geregeld moet worden in de dagen voorafgaand aan de uitvaart, maar ook de dagen na de uitvaart. Op deze manier hopen wij, Uitvaartzorg Bommelerwaard, naast u te staan in deze drukke, kwetsbare en emotionele periode waar veel lastige beslissingen genomen moeten worden.

Crematie Ammerzoden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van een uitvaart? Lees dan verder!

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard zijn er veel mogelijkheden

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot een uitvaart. Kiest u voor een crematie? Dan kunt u ook kiezen voor een stille crematie! Er komt steeds vaker vraag naar een uitvaart op deze manier. Bij deze vorm van een crematie neemt u niet afscheid in het crematorium zelf maar in bijvoorbeeld uw eigen huiskamer, onze aula of op een plek waar u een mooie herinnering heeft. Als u toch liever uw geliefde wilt begeleiden naar het crematorium dan kan dit in overleg met het betreffende crematorium ook. Over de kosten van een uitvaart valt er niet veel met zekerheid te zeggen. Elk mens is uniek en elke uitvaart is ook uniek. Uiteraard hoeft u niet een groot budget te hebben om uw laatste wensen uit te laten komen. Een uitvaart hoeft helemaal niet duur te zijn namelijk!

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden.

Lees meer en vul uw wilsbeschikking in

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of onze website bekijken. Wij staan dag en nacht, dus 24/7 voor u klaar om u te helpen wanneer dat nodig is! Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

.