Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 64 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Opbaarlocatie Ammerzoden

Opbaarlocatie Ammerzoden, een uitvaart van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Er is niets belangrijker dan het nemen van een prachtige afscheid van uw overleden dierbare. Een mooi afscheid helpt namelijk met het rouwproces, maar het is ook een fijne herinnering om te hebben dat uw dierbare een waardig afscheid heeft gehad. Hiervoor bent u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard aan het juiste adres. Uitvaartzorg Bommelerwaard is namelijk een ervaren uitvaartzorg die met begrip en professie de nabestaanden begeleidt en ervoor zorgt dat er een prachtige uitvaart gerealiseerd wordt. Wanneer u de uitvaart door ons laat verzorgen, dan gaan wij samen met u (en uw nabije omgeving) aandachtig luisteren naar uw wensen voor de uitvaart. Wij gaan aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget aan de slag. Weet u nog niet zeker wat u wilt voor de uitvaart, of wat er allemaal mogelijk is? Dan kunt u zich eens inlezen op deze pagina. Zo kunt u bijvoorbeeld een uitvaart laten verzorgen op een opbaarlocatie in Ammerzoden of omgeving.

Een uitvaart op een prachtige opbaarlocatie in Ammerzoden verzorgd door Uitvaartzorg BommelerwaardOpbaarlocatie Ammerzoden

Er is van alles mogelijk bij de uitvaart van uw dierbare. Zo kunt u bijvoorbeeld de rouwauto, de kist en nog veel meer zelf kiezen of regelen. U kunt ook andere gedeeltes van de uitvaart zelf verzorgen, als u dit zelf wilt doen. Er is namelijk niets mooier dan een persoonlijke uitvaart. Zo kunt u de uitvaart ook laten verzorgen op een persoonlijke locatie, waar uw dierbare graag kwam en goede herinneringen heeft. Wij gaan samen met u kijken hoe dit verzorgd kan worden en wat de mogelijkheden zijn. Naast het verzorgen van de uitvaart gaan wij ook alle andere randzaken bij het overlijden van uw dierbare regelen. Wij ontnemen u van al uw zorgen, zodat u de tijd heeft om te rouwen nu dit nodig is. Wilt u ons contacteren, doe dit dan op de contact pagina of via onze Facebook pagina.