Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 49 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 – 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Cremeren Beesd

Cremeren Beesd laat u regelen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Cremeren BeesdBent u op zoek naar een ervaren uitvaartondernemer in de omgeving van Beesd, die de crematie van uw dierbare volledig verzorgd? Dan is Uitvaartzorg Bommelerwaard dé uitvaartonderneming waar u naar op zoek bent. Uitvaartzorg Bommelerwaard is een ervaren uitvaartonderneming met een hecht team. Voor ons team is het de prioriteit dat de nabestaanden van de dierbare zo goed mogelijk begeleidt worden, met begrip, zorg en professie. Ook weten wij hoe lastig de periode van het overlijden van een dierbare is. Daarom zorgen wij ervoor dat wij altijd voor u klaar staan. U krijgt vanaf het eerste contact moment met onze uitvaartzorg een vaste uitvaartleider toegewezen. De uitvaartleider zal alles voor en na de uitvaart voor u regelen. Ook zal de uitvaartleider dag en nacht klaar staan voor al uw vragen en wensen omtrent de uitvaart van uw dierbare. Wilt u meer weten over het cremeren van uw dierbare in Beesd, lees dan verder.

Laat uw dierbare cremeren in het uitvaartcentrum van Uitvaartzorg Bommelerwaard in Beesd

U heeft bij een crematie verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard altijd de optie om het plaats te laten vinden in onze eigen uitvaartcentrum. U vindt onze uitvaartcentrum in het plaatsje Zaltbommel, in de Bommelerwaard. Onze eigen uitvaartcentrum beschikt zich over alle faciliteiten die nodig zijn voor een waardig afscheid. Er is ruimte voor circa 35 mensen in de aula. Na de ceremonie is er de mogelijkheid om de nabestaanden een hapje en drankje te laten nemen, terwijl er mooie herinneringen gedeeld worden. Ook is het mogelijk om een stille crematie te laten verzorgen. Hierbij zal het afscheid niet in ons uitvaartcentrum plaatsvinden, maar op een door u gekozen locatie. Dit maakt de uitvaart zeer persoonlijk, en nog mooier. Wij luisteren graag naar al uw wensen voor de uitvaart, en gaan hiermee aan de slag.

U kunt ons altijd contacteren via onze Facebook pagina en via de contact pagina.