Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Overlijden melden Brakel

Overlijden melden Brakel bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

Is uw dierbare recentelijk overleden en moet u het overlijden melden in Brakel of omgeving? Dan helpen wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard u graag verder. Wij werken samen met ons eigen verzorgingsteam, dat het eerste aanspreekpunt is voor u op de plaats van overlijden. Uw dierbare moet immers verzorgd worden en eventueel overgebracht worden naar een opbaar locatie naar uw keuze. Het verzorgen kan bovendien gedaan worden in uw huis in het bijzijn van de nabestaanden, maar ook in ons uitvaartcentrum. Zou u de verzorging zelf willen doen van uw dierbare? Dan kunt u dit doen samen met onze verzorgingsteam. Wij helpen, adviseren en assisteren u waar het nodig is. Wij staan namelijk dag en nacht klaar om onze werkzaamheden uit te voeren, aan de hand van onze geduld, deskundigheid en zorgzaamheid. Wilt u een uitvaart bovendien laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard? Lees dan hieronder verder voor meer informatie.

Het overlijden melden in Brakel en een uitvaart laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Wij vinden het als uitvaart organisatie heel belangrijk om een uitvaart te regelen die u en uw nabije omgeving voor ogen hadden. Daarom zullen wij samen met uw persoonlijke wensen en uw eigen budget een uitvaart verzorgen waar u trots op bent. Een uitvaart waar u later met een fijn en warm gevoel op terug kunt kijken. En dit op een uitvaart locatie naar uw eigen keuze. Op deze pagina vindt u daar meer informatie over. Bent u benieuwd naar de kosten die bij een uitvaart komen kijken, en waar deze precies aan liggen? Dan kunt u deze pagina raadplegen. Verder vindt u alle informatie over het laten verzorgen van een uitvaart door ons op onze website. Heeft u verder nog vragen, dan vindt u onze contact gegevens onderaan de pagina of op de contact pagina. Ook op onze Facebook pagina kunt u ons altijd bereiken. Wij helpen u enorm graag verder.

.