Crematie Bruchem

Bel ons en we helpen u meteen.

Crematie Bruchem

Crematie in Bruchem door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Bij Uitvaarzorg Bommelerwaard wordt er voor u gezorgd en bent u verzekerd van een mooi, waardig en persoonlijk afscheid. Wij zorgen ervoor dat de crematie van uw geliefde in Bruchem een mooie herinnering en een mooi afscheid wordt. Ons uitvaartcentrum is gevestigd in Zaltbommel, een gemeente in de provincie Gelderland. Hier hebben wij alle faciliteiten die nodig zijn voor een waardig afscheid. Ook kunnen wij gebruik maken van ons eigen rouwvervoer en ons eigen verzorgingsteam.

Wij helpen u met alles wat geregeld moet worden voor en na de crematie in Bruchem. Zo hopen wij u te ontzorgen in deze zware, emotionele en moeilijke tijd. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij zeggen dat de periode voor en na het afscheid meestal een emotionele en tijdrovende periode is. Natuurlijk staat de tijd even stil wanneer uw dierbare komt te overlijden.

Laat ons, Uitvaartzorg Bommelerwaard, u helpen, zodat we samen met u een waardig en mooi afscheid kunt nemen. Wij geven u de tijd om na te denken over de wensen die u heeft. Daarnaast gaan wij alles voor u verzorgen, zodat het een afscheid wordt waar u met een fijn gevoel aan terug denkt.

Een unieke uitvaart laat u verzorgen door onze uitvaartleiders

Elk afscheid is uniek, omdat elk persoon uniek is. Iedereen wil wat anders, en iedereen heeft een ander budget. Dit is helemaal geen probleem, want bij Uitvaartzorg Bommelerwaard zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot een crematie in Bruchem. Wilt u een begrafenis of een crematie? Er zijn veel dingen die geregeld moeten worden, maar dit hoeft alles behalve duur te zijn. Samen met uw uitvaartverzorger haalt u het beste uit uw budget zodat uw laatste wensen uit kunnen komen.

Bij ons kunt u kiezen voor een stille crematie in Bruchem en omgeving. Bij deze bijzondere uitvaart kunt u afscheid nemen in uw eigen huiskamer, in onze aula of op een plek waar u een mooie herinnering heeft. Zo hebben wij veel ervaring met het regelen van stille crematies. Wij leggen u graag de mogelijkheden voor. Heeft u specifieke wensen, dan gaan wij ervoor zorgen dat dit voor u geregeld wordt. Ook kunnen wij het afscheid live streamen als niet al uw nabestaanden fysiek kunnen komen. Zo kan toch iedereen afscheid nemen zonder aanwezig te zijn.

Heeft u vragen of zijn er nog onduidelijkheden over de uitvaart in Bruchem? Dan kunt u meer informatie opdoen op onze website of contact opnemen. Wij staan altijd, dus 24/7, voor u klaar om u te helpen. U bent onze prioriteit. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op