Uitvaartzorg Bruchem

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartzorg Bruchem, uitvaartondernemer Bommelerwaard

Bent u op zoek naar een uitvaartzorg in Bruchem die een prachtige uitvaart zal verzorgen voor u of voor een dierbare? Dan helpen wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard u enorm graag verder. Wanneer het overlijden gemeld moet worden, dan kunt u wanneer u ons contacteert op onze eigen verzorgingsteam regelen. Zo zullen wij uw eerste aanspreekpunt zij en de overledene dierbare verzorgen en naar de gekozen opbaar locatie brengen. Het is bovendien mogelijk om zelf de verzorging te doen. Dan zullen wij u assisteren en adviseren waar het nodig is. Ons verzorgingsteam zal met hun deskundigheid, geduld en zorgzaamheid u verder helpen. Wilt u meer weten over onze uitvaartzorg in Bruchem? Bekijk dan eens onze website voor meer informatie. Ook kunt u hieronder verder lezen.

Een prachtige uitvaart laten verzorgen door onze uitvaartzorg in Bruchem

Want niets is belangrijker dan een mooi en gepast afscheid van uw dierbare. Wij zullen aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget een prachtige uitvaart verzorgen. Het is namelijk onze prioriteit om de laatste wensen van u in vervulling te brengen, en de uitvaart zo te realiseren zoals de overledene en de nabestaanden het voor ogen hadden. De uitvaart moet immers het leven van de overledene dierbare reflecteren. Wij luisteren graag naar uw wensen om de uitvaart nog persoonlijker, en zo nog mooier te maken. Zo kan een bepaalde locatie veel betekent hebben in het leven van de overledene dierbare. Bekijk deze pagina voor meer informatie over het kiezen van een uitvaart locatie. Voor alle mogelijkheden bij een uitvaart van Uitvaartzorg Bommelerwaard kunt u deze pagina raadplegen.

Meer informatie en contact

Heeft u verder nog vragen of onduidelijkheden? Contacteer ons dan aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Wij helpen u enorm graag verder. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook voor de laatste posts van onze uitvaartzorg.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op