Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Hedel

Crematie Hedel verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Crematie HedelEen mooie en goed verzorgde afscheid is van enorm belang voor het rouwproces van de nabestaanden. Daarom laat u een crematie in Hedel verzorgen door de ervaren uitvaartleiders van Uitvaartzorg Bommelerwaard. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om een goed afscheid te nemen van uw dierbare. Met een gepast en waardig afscheid, zal het rouwproces beter verlopen. Daarnaast kunt u met een fijn gevoel terugdenken aan het afscheid van uw dierbare.

Het is onze prioriteit om te luisteren naar de laatste wensen van de overleden dierbare en de nabestaanden, en deze ook werkelijkheid te laten worden bij de crematie. Niets is voor ons te gek. Wij vinden namelijk dat hoe persoonlijker het afscheid is, hoe mooier het wordt. Een afscheid is immers een reflectie van het leven van de overleden dierbare. Wanneer u het melden van overlijden bij ons heeft gedaan, gaat onze verzorgingsteam zo snel mogelijk naar u toe om het overlijden te melden en de verzorging van het lichaam te doen. Meer over een crematie in Hedel leest u hieronder.

Een prachtig afscheid in Hedel laten plaatsvinden, volledig verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Wanneer de verzorging van het lichaam van uw dierbare is gedaan, zullen wij met u in gesprek gaan om de wensen voor het afscheid te bespreken. Ook zullen wij u uitgebreid en overzichtelijk de mogelijkheden voorleggen. Het is hierbij belangrijk om dit ook met de nabestaanden te overleggen. Zo creëert u duidelijkheid en rust in een hectische en emotionele periode. Door dit te doen, zal het gehele proces van het afscheid goed verlopen.

Bij de crematie in Hedel kunt u meer laten verzorgen dan u denkt. U kunt namelijk de rouw auto kiezen, maar ook de plechtigheid, de decoraties, het muziek en de locatie. Als u een locatie in gedachte heeft die bij de dierbare past en waar u goede herinneringen heeft met uw dierbare, dan gaan wij kijken of het mogelijk is om op die locatie het afscheid te verzorgen. Dit noemen wij ook wel een stille crematie.  Meer over alle mogelijkheden die er zijn bij een crematie vindt u hier. Wij helpen u graag met het regelen van een unieke locatie voor het afscheid.

Heeft u vragen of onduidelijkheden over het laten verzorgen van een waardig afscheid? Dan informeren wij u graag naar meer. Wij zijn 24/7, dag en nacht bereikbaar. Contacteer ons op de contact pagina of op onze Facebook.

.