Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begraven Kerkdriel

Begraven Kerkdriel met de hulp van Uitvaartzorg Bommelerwaard 

Begraven KerkdrielVerlies en afscheid horen bij het leven. Dit maakt het alleen niet makkelijker. Het verliezen van iemand die u dierbaar is, is moeilijk. Vooral als er daarna van alles op u afkomt. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Bommelerwaard staan voor u klaar. Wij helpen u graag bij zoveel mogelijk dat u moet regelen voor de uitvaart. Denk aan rouwbloemen, locatie, rouwdrukwerk en rouwvervoer. Wij beschikken over twee eigen rouwauto’s in verschillende kleuren. Heeft u andere wensen dan wij u kunnen aanbieden, dan kunnen wij dit vast regelen. 

Uitvaartzorg Bommelerwaard beschikt over haar eigen uitvaartcentrum in Zaltbommel. In ons uitvaartcentrum bevindt zich een aula, rouwkamer en familiekamer. De aula is geschikt om de uitvaartdienst te houden en u kunt na afloop nog een kopje koffie drinken met familie en vrienden. In onze rouwkamer en familiekamer heeft u de mogelijkheid om zich samen met familie en vrienden even terug te trekken. 

De juiste locatie vinden 

Naast onze huiselijk en intiem ingerichte uitvaartcentrum kunt u er ook voor kiezen om afscheid te nemen op een andere locatie. Onze medewerkers zijn bekend met de regio en kunnen u advies geven als het gaat om een geschikte locatie. Wij helpen u graag bij het vinden van een locatie die voldoet aan uw wensen en behoeften. Het is belangrijk dat de locatie voldoet aan de sfeer waar u naar op zoek bent. Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u altijd even bellen. 

Als u de mogelijkheden in ons uitvaartcentrum graag zelf even wilt bekijken, bent u van harte welkom om langs te komen. Onze uitvaartverzorgers zorgen er altijd voor dat er genoeg ruimte en tijd vrijgemaakt wordt om uw wensen en de laatste wens van uw dierbare te bespreken. Zo krijgt u echt de persoonlijke aandacht die u verdient. Wij denken graag met u mee en dragen oplossingen aan wanneer u vastloopt. 

.