Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Kerkdriel

Crematie Kerkdriel met de hulp van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Cremeren KerkdrielHet overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis, waarna u in een moeilijk periode belandt. Bij het organiseren van een uitvaart kan er van alles op u af komen. Als uitvaartorganisatie vinden wij het belangrijk om een uitvaart te regelen zoals de overledene of nabestaanden het voor ogen hadden. Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard heeft het vervullen van de laatste wensen voor ons prioriteit. Wij willen u graag helpen met alles wat vooraf gaat aan de crematie in Kerkdriel, maar ook in de tijd na het afscheid. 

Uitvaartzorg Bommelerwaard is een kleinschalige onderneming gevestigd in Zaltbommel. Wij organiseren uitvaarten in de gehele Bommelerwaard en in de gemeente Maasdriel. Als u buiten deze regio een beroep op ons wilt doen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken en geven u persoonlijke aandacht. Voor ons is het belangrijk dat u op een waardige, persoonlijk en respectvolle manier afscheid kan nemen van uw dierbare. 

Een stille crematie op een locatie naar uw wensen 

Bij het organiseren van de crematie in Kerkdriel zijn vele mogelijkheden. Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt u verschillende mogelijkheden zodat wij kunnen voldoen aan uw wensen. Wanneer u kiest voor een crematie heeft u verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat u zelf een locatie uitkiest waar u afscheid wilt nemen van uw dierbare. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de omgeving en kunnen u bijstaan bij het kiezen van een geschikte locatie. 

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het gehele afscheid te organiseren in het crematorium. Wanneer u kiest voor een externe locatie, heeft u het voordeel dat u minder rekening hoeft te houden met de planning van het crematorium. Over de kosten van een crematie kunnen wij u ook informeren, daarnaast kunnen wij u adviseren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden bij een uitvaart in Kerkdriel, neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt u graag verder. 

.