Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartlocatie Kerkdriel

Uitvaartlocatie Kerkdriel bij Uitvaartzorg Bommelerwaard 

Uitvaartlocatie KerkdrielHet organiseren van een uitvaart kan emotioneel, tijdrovend en moeilijk zijn. Juist op dit moeilijke moment wilt u zich niet bezig houden met dit soort beslissingen. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Bommelerwaard voor u klaar. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij hoe wij u het beste bij kunnen staan in deze moeilijk periode. Met onze kleinschalige onderneming kunnen wij u echte persoonlijke aandacht bieden. Onze medewerkers zijn zorgvuldig, waardig en betrokken. We nemen u graag zoveel mogelijk uit handen. 

Uitvaartzorg Bommelerwaard heeft een eigen uitvaartcentrum in Zaltbommel tot haar beschikking. Ons uitvaartcentrum is voorzien van een aula waar afscheid kan genomen worden met circa 35 personen. Daarnaast hebben wij een locatie in Rossum. Dit is een intieme, huiselijke locatie geschikt voor een persoonlijk afscheid. U bent van harte welkom om langs te komen in ons uitvaartcentrum. Ook kunt u vast de foto’s bekijken op onze website. 

Uw wensen staan centraal 

Wij bieden u ook de mogelijkheid om afscheid te nemen op een andere locatie. Uitvaartzorg Bommelerwaard is bekend in de regio en weet vele geschikte locaties. Het belangrijkste bij het kiezen van een locatie is dat het voldoet aan uw wensen en behoeften. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een locatie die de juiste sfeer biedt. Heeft u al iets in gedachte? Dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Bij onze uitvaartverzorgers staan uw wensen en de laatste wens van uw dierbare voorop. 

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard willen we de uitvaart organiseren die u voor ogen heeft. Wij helpen u met alles dat geregeld moet worden voor de uitvaart. U bepaalt wat u zelf wilt regelen en wat u liever aan ons overlaat. Ook na de uitvaart staan wij voor u klaar. Als u vragen heeft kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij hopen u bij te kunnen staan. 

.