Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 49 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 – 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Cremeren Poederoijen

Cremeren Poederoijen geregeld door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Cremeren PoederoijenWilt u het cremeren van uw dierbare laten plaatsvinden in de omgeving van Poederoijen? Dan kunnen wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard u daar goed bij helpen. Wij zijn namelijk als uitvaartzorg actief in die omgeving, en weten veel over de mogelijkheden die er zijn. Als uw dierbare recentelijk overleden is en u nog een verzorgingsteam moet laten langskomen, dan kunt u ons contacteren. Ons verzorgingsteam staat dag en nacht voor u klaar om de verzorging van uw dierbare te doen. U kunt dit ook samen met ons team, of geheel zelf doen. Wij helpen en adviseren u waar het nodig is. Bovendien gaan wij een waardig afscheid voor uw dierbare verzorgen. U hoeft zich daarbij nergens zorgen om te maken. Wij regelen alles naar uw wens, en ook omtrent het overlijden regelen wij wat nodig is. Dan heeft u de tijd en de ruimte om te rouwen.

Laat het cremeren en de onvergetelijke uitvaart plaatsvinden in de omgeving van Poederoijen, verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Wij hebben veel ervaring in het verzorgen van uitvaarten en weten daarom wat wij voor mogelijkheden aan u kunnen bieden. Wij gaan nadat het verzorgingsteam alles heeft geregeld en wanneer u er klaar voor bent met u in een uitgebreid gesprek. Hierbij luisteren wij aandachtig naar u en gaan we de wensen voor de uitvaart bespreken. Aan de hand van uw wensen en de wensen van uw overleden dierbare gaan wij een prachtige afscheid verzorgen. Een afscheid die iedereen voor ogen had, en waar met een fijn gevoel op terug gekeken wordt. Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard zijn wij zo transparant mogelijk bij de kosten. Voor meer over de kosten en een verzekering voor de uitvaart kunt u hier eens kijken.

Wilt u ons contacteren, dan kan dat. Wij zijn 24/7 beschikbaar op onze Facebook, telefoon en e-mail.