Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Rossum

Begrafenis Rossum organiseren met Uitvaartzorg Bommelerwaard 

Begrafenis RossumEen begrafenis in Rossum kunt u laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard. Na het overlijden van een dierbare belandt u in een moeilijke en emotionele periode. Op dit moment is het lastig om beslissingen te nemen. Uw hoofd staat er waarschijnlijk helemaal niet naar. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Bommelerwaard willen u bijstaan in deze moeilijke periode. Voor ons is het belangrijkste dat u waardig afscheid kan nemen volgens uw wensen of die van uw dierbare.

Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt u vele mogelijkheden om de begrafenis in Rossum in te vullen. Soms kan dit best wel veel zijn. Daarom gaan onze medewerkers graag rustig met u zitten om uw wensen te bespreken. Dan kunnen wij u daarna vertellen welke opties daar goed bij passen. Natuurlijk beslist u nog altijd zelf hoe u de begrafenis in Rossum wilt invullen. Wij verzorgen uitvaarten in de gehele Bommelerwaard en de gemeente Maasdriel. Ons uitvaartcentrum is gevestigd in Zaltbommel, kijk hier alvast voor een sfeerimpressie. 

Maak gebruik van ons huiselijk ingerichte uitvaartcentrum 

Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt u verschillende opties om een begrafenis te organiseren. Zo kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum. Hier bevindt zich een aula waar u de uitvaartdienst zou kunnen houden. Ook is er een rouwkamer en is er een familiekamer. De dagen voorafgaand aan de uitvaart kunt u gebruik maken van de rouwkamer. Wanneer u gebruik wilt maken van onze familiekamer, krijgt u een sleutel zodat u op elk gewenst tijdstip hier naartoe kunt gaan. 

Uitvaartzorg Bommelerwaard werkt met een eigen verzorgingsteam. Ons verzorgingsteam kan u helpen bij het verzorgen van uw dierbare. Dit kunnen zij volledig voor u overnemen, maar dit kunnen zijn natuurlijk ook samen met u doen. U kunt er zelf voor kiezen of u wilt dat dit bij u thuis plaats vindt of in ons uitvaartcentrum. Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar bij de uitvaart in Rossum!

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden.

Lees meer en vul uw wilsbeschikking in

.