Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 64 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Kinderuitvaart Rossum

Kinderuitvaart Rossum verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Kinderuitvaart RossumEr is niets tragischer en oneerlijker dan het overlijden van een kind. Een kind is jong en onschuldig, en het is oneerlijk als het al zo jong ontnomen wordt van wat hem of haar in de toekomst te wachten stond. Maar toch is het gebeurd, en moet u, hoe moeilijk dit ook is, afscheid nemen van uw eigen kind. Wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard helpen u enorm graag verder met het afscheid nemen van uw kind. Wij gaan samen met u ervoor zorgen dat uw kind een waardig afscheid krijgt. Een afscheid die bij hem of haar past. En een afscheid die de ouders, familie en alle nabestaanden helpt met het rouwproces. Een mooie en waardige afsluiting van een fijn hoofdstuk in uw leven. Wilt u meer weten over het laten verzorgen van een kinderuitvaart in de omgeving van Rossum? Uitvaartzorg Bommelerwaard helpt u graag verder, bekijk eens onze website.

Een waardig afscheid met een kinderuitvaart in Rossum verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard

U zal in een enorm zware periode zitten wanneer u rouwt om het overlijden van uw kind. Wij gaan ervoor zorgen dat u de tijd en de ruimte krijgt om te rouwen. Naast het verzorgen van de uitvaart zelf, gaan wij ook alles omtrent de uitvaart regelen. U hoeft zich dan nergens zorgen om te maken. Samen met u gaan we in een gesprek om de wensen voor het afscheid te bespreken. Er zijn heel veel mogelijkheden bij een uitvaart, en u kunt het zo persoonlijk maken als u wilt. Het is immers een afscheid van het leven van uw kind. U kunt bijvoorbeeld de decoratie of de locatie persoonlijk maken. Zo is het een optie om de locatie van de uitvaart zelf te kiezen, naar bijvoorbeeld een plek waar u graag kwam met uw kind. Wij denken graag met uw mee. Voor al uw vragen en wensen kunt u ons contacteren via onze Facebook pagina en contact pagina.