Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Opbaarlocatie Rossum

Opbaarlocatie Rossum bij Uitvaartzorg Bommelerwaard 

Opbaarlocatie RossumUitvaartzorg Bommelerwaard organiseert uitvaarten in de gehele Bommelerwaard en in de gemeente Maasdriel. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het moeilijk is om een uitvaart te regelen wanneer uw dierbare net overleden is. Op dat moment staat de wereld even stil. Daarom willen wij u hier bij helpen. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken en willen u volledig ontzorgen. Wij bieden u vele verschillende mogelijkheden, vanuit onze kleinschalige onderneming. Uitvaartzorg Bommelerwaard kan alles voor u regelen.

Zo hebben wij ons eigen verzorgingsteam. Zij zijn meestal het eerste aanspreekpunt na een overlijden. U kunt samen met onze verzorgers of onder hun begeleiding uw dierbare verzorgen. Natuurlijk kunnen wij dit ook volledig van u overnemen wanneer u dit prettiger vindt. Ook kunnen wij uw dierbare voor u vervoeren, mocht dit nodig zijn. De verzorging kan namelijk thuis plaatsvinden, maar dit mag u ook doen in ons uitvaartcentrum. Daar hebben wij speciale ruimtes voor gemaakt. 

De rouwkamer of familiekamer is een geschikte opbaar locatie voor uw dierbare 

In ons uitvaartcentrum in Zaltbommel bevindt zich een aula. U kunt ervoor kiezen om de uitvaartdienst te organiseren in onze aula. Natuurlijk mag u ook kiezen voor een andere locatie om afscheid te nemen van uw dierbare. Daarnaast hebben wij een rouwkamer en een familiekamer in ons uitvaartcentrum. Dit zijn geschikte opbaar locaties voor uw dierbare. In de rouwkamer kunt u uw dierbare bezoeken op de dagen voor de uitvaart, wel is het belangrijk dat u dan even belt van te voren.

Als u gebruik wilt maken van de familiekamer, krijgt u de sleutel van deze ruimte. Dit betekent dat u naar uw dierbare kunt gaan wanneer u wilt. In deze kamer mogen ook persoonlijke spullen neergezet worden, zoals foto’s en bloemen. Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze mogelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons team zit klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden.

Lees meer en vul uw wilsbeschikking in

.