Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 64 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Overlijden melden Rossum

Overlijden melden Rossum doet u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

Overlijden melden RossumIs uw geliefde recentelijk overleden, en zoekt u naar een uitvaartonderneming die meteen naar u toe kunt komen voor het melden van het overlijden? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het team van Uitvaartzorg Bommelerwaard. Via de contact pagina kunt u ons dag en nacht bereiken. Wij komen dan met ons eigen verzorgingsteam richting u toe, om het overlijden officieel te melden. Ook wordt de verzorging van het lichaam van uw dierbare verzorgd. U kunt dit ook zelf doen. Dan assisteren en adviseren wij u wanneer dit nodig is. Ook zult u met een uitvaartbegeleider in contact komen. Dit desbetreffende persoon wordt uw vaste aanspreekpunt voor de uitvaart. Wij zullen een gesprek met u aangaan om de wensen van de uitvaart te bespreken. Wilt u het overlijden melden van uw dierbare in Rossum bij Uitvaartzorg Bommelerwaard doen, gebruik dan de gegevens op de contact pagina.

Het overlijden melden van uw dierbare in Rossum doet u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

Het is belangrijk dat u weet dat niet alles meteen geregeld hoeft te worden voor de uitvaart. Wij weten als geen ander hoe hectisch, emotioneel en tijdrovend deze periode is. Daarom staan wij u bij en zullen wij u helpen bij alles omtrent de uitvaart. Zo wordt u volledig ontzorgd, en krijgt u de tijd en ruimte om te rusten en te rouwen. Wij zullen aan de hand van uw persoonlijke wensen een uitvaart verzorgen zoals de dierbare en nabestaanden het voor ogen hadden. U kunt voor de uitvaart alles naar uw eigen wens personaliseren. Ook is het mogelijk om een gedeelte van de uitvaart zelf te verzorgen. Wij helpen u hierbij wanneer u dit wenst. Voor vragen, het achterlaten van wensen of iets anders kunt u ons altijd contacteren via de contact pagina. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.