Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Zuilichem

Crematie Zuilichem door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Crematie ZuilichemIs uw dierbare recentelijk overleden? Dan moet u dit melden bij een uitvaartzorg. U kunt dit doen bij Uitvaartzorg Bommelerwaard, waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand klaar staat om u verder te helpen. Als u ons belt, dan komen wij zo snel mogelijk met ons verzorgingsteam naar u toe om het overlijden van uw dierbare te bevestigen en het lichaam van uw dierbare te verzorgen. Hier kunt u ons natuurlijk bij helpen, of het geheel zelf doen. Wij assisteren u wanneer het nodig is. Ook gaan wij met u en de nabestaanden in een gesprek om het een en ander al te regelen voor de uitvaart. Bespreek uw wensen en het budget goed met uw nabije omgeving, zodat er rust ontstaat tijdens een hectische periode. Wij gaan dan met u bespreken wat uw wensen zijn. Voor meer over Uitvaartzorg Bommelerwaard en een crematie in Zuilichem leest u verder of bekijkt u eens onze website.

Een prachtige crematie in het plaatsje Zuilichem volledig verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard

U kunt op ons rekenen om een prachtige afscheid voor uw overleden dierbare te realiseren. Wij zijn een ervaren uitvaartzorg, met als prioriteit om de laatste wensen van de overledene en de nabestaanden werkelijkheid te laten worden bij het afscheid. Zo wordt de uitvaart een afscheid die iedereen voor ogen had. En dit aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget. Wanneer u een crematie laat regelen door Uitvaartzorg Bommelerwaard, kan dit natuurlijk verzorgd worden in onze uitvaartcentrum. Maar de uitvaart kan ook op een locatie naar uw keuze verzorgd worden. Een locatie waar uw dierbare fijne herinneringen aan had, en waar hij of zij graag was. Dit maakt het afscheid alleen maar nog mooier, en zo kijkt u later met een fijn gevoel terug naar de uitvaart.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden.

Lees meer en vul uw wilsbeschikking in

Contacteer ons voor vragen en onduidelijkheden met de gegevens op de contact pagina, of via onze Facebook pagina.

.