Uitvaartzorg Werkendam

Bel ons en we helpen u meteen.

WerkendamWilt u een prachtige uitvaart laten verzorgen in Werkendam of omgeving? Dan helpen wij van Uitvaartzorg De Groot u hier graag mee verder. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om een onvergetelijke afscheid te laten verzorgen voor een dierbare die overleden is. Daarbij is het voor ons belangrijk om de laatste wensen van de dierbare en de nabestaanden uit te laten komen voor de uitvaart nabij Werkendam. Niets is namelijk mooier dan een persoonlijke uitvaart, die het leven van de overleden dierbare reflecteert.

Wanneer uw dierbare recent overleden is, kunt u ons eerst bellen om de verzorgers langs te laten komen. Dan wordt het overlijden officieel gemaakt en de verzorging van het lichaam gedaan. Als u het wilt, kunt u dit zelf ook doen. Wij zullen u dan assisteren en adviseren waar het nodig is. Wilt u de uitvaart laten verzorgen door onze begrafenisondernemer in Werkendam, lees dan verder.

Een prachtige uitvaart in Werkendam of omgeving

Wanneer u ons contacteert, gaan wij met u een gesprek aan waarin alle wensen en uw budget wordt besproken. Het is belangrijk dat u uw wensen bespreekt met uw nabije omgeving, om zo de rust te bewaren. Aan de hand van uw eigen budget en uw persoonlijke wensen gaan wij ervoor zorgen dat er een onvergetelijke uitvaart verzorgd zal worden. De kosten van de uitvaart hangen af van veel verschillende onderdelen. Zo heeft een crematie andere kosten dan een begrafenis. Wilt u meer weten over de kosten die bij de uitvaart komen kijken, dan kunt u eens hier kijken. Wanneer u een uitvaart door ons laat verzorgen, zullen wij al uw zorgen uit uw handen nemen. Wij gaan alles voor u regelen, zodat u de tijd en de ruimte krijgt om te rouwen nu dit nodig is.

Begrafenis regelen in Werkendam

We krijgen allemaal wel eens in ons leven te maken met het overlijden van een dierbare. Voor de sommige families is het de eerste keer dat ze een begrafenis moeten regelen in de buurt van Werkendam. Het kan een overweldigende ervaring zijn, maar bij begrafenisondernemer de Groot in de buurt van Werkendam zijn we er om u te helpen. Wij bieden u ons medeleven en alle ondersteuning die u nodig heeft bij een begrafenis regelen in Werkendam.

Wij regelen alles voor u

Onze begrafenisondernemer verzorgt alle aspecten van het organiseren van een begrafenis in Werkendam. Van het kiezen van de juiste kist of urn, tot het boeken van een locatie voor de uitvaart. Of het inhuren van muzikanten of sprekers voor de dienst. Wij regelen ook het vervoer van uw dierbare en zorgen ervoor dat alle juridische zaken voor en na de begrafenis geregeld zijn, zodat er achteraf geen onverwachte verrassingen zijn. U kunt erop vertrouwen we alles goed geregelen, zodat u zich nergens anders zorgen over hoeft te maken dan over het herdenken van het leven van uw dierbare en het vieren van zijn of haar nagedachtenis met degenen die hem of haar het beste kenden. Kies voor Uitvaartzorg de Groot voor een begrafenisondernemer voor uw uitvaart in de buurt Werkendam.

Kijkt u ook eens op onze Facebook pagina voor condoleances en meer.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op