Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 49 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 – 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart regelen Zaltbommel

Uitvaart regelen Zaltbommel met Bommelerwaard Uitvaartzorg

Uitvaart regelen ZaltbommelWanneer een dierbare overlijdt, belandt u in een moeilijke periode. Juist op dit moment staat uw hoofd er niet naar om belangrijke beslissingen te maken. Toch komt er van alles op u af. Samen met u willen de uitvaartverzorgers van Bommelerwaard Uitvaartzorg een waardig afscheid organiseren. Wij begrijpen dat het juist nu heel moeilijk is om een uitvaart te organiseren. Daarom willen wij u zoveel mogelijk uit handen nemen. Onze medewerkers zijn zorgvuldig, waardig en hebben aandacht voor uw wensen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij hoe wij u het beste kunnen bijstaan in deze moeilijke periode.

Bij het organiseren van een uitvaart zijn vele mogelijkheden. Keuzes moeten maken uit deze mogelijkheden kan heel emotioneel en tijdrovend zijn. Daarom bespreken wij rustig onze mogelijkheden met u in een gesprek. Het is belangrijk om te weten dat niet alles meteen na het overlijden geregeld hoeft te worden.

Ons uitvaartcentrum

Bij het organiseren van een uitvaart kunt u ervoor kiezen om afscheid te nemen in ons uitvaartcentrum in Zaltbommel. Ons uitvaartcentrum is voorzien van een aula waarin de uitvaartdienst gehouden kan worden. Voor een sfeerimpressie van deze ruimte kunt u de foto’s bekijken. Natuurlijk kunt er ook voor kiezen om het afscheid te organiseren op een andere locatie. In de omgeving van Zaltbommel zijn meerdere locaties die geschikt kunnen zijn voor een uitvaart. Wij zijn bekend in de regio en kunnen u adviseren in verschillende locaties.

Bij Bommelerwaard Uitvaartzorg vinden wij het heel belangrijk om een uitvaart te organiseren die u voor ogen heeft. Het vervullen van de laatste wensen is voor ons prioriteit. Ook de wensen van de nabestaanden zijn voor ons een belangrijke onderdeel. U beslist wat u zelf wilt regelen en wat u liever aan ons over laat. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.