Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 49 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 – 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartlocatie Zaltbommel

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard een uitvaartlocatie in Zaltbommel

Opzoek naar een uitvaartlocatie in Zaltbommel? Dan bent u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard aan het juiste adres. In het uitvaartcentrum gevestigd in Zaltbommel hebben wij alle faciliteiten die nodig zijn voor een mooi en waardig afscheid van uw geliefde dierbare. Wanneer uw dierbare te overlijden komt staat de tijd even stil. Laat ons u ontzorgen van alle dingen die geregeld moeten worden voor en na de uitvaart. Op deze manier hoUitvaartlocatie Zaltbommel pen wij naast u te staan in een drukke, moeilijke en kwetsbare tijd waarin veel beslissingen genomen moeten worden. Bij ons zijn uw wensen prioriteit, samen met uw uitvaartleider komen deze wensen dan ook uit. Wij helpen u met met meedenken en oplossingen aandragen wanneer dat nodig is. Uitvaartzorg Bommelerwaard helpt u waar dat kan, maar respecteren het ook als u zelf bepaalde onderdelen wilt regelen. Samen maken wij het afscheid een waardig afscheid.

De uitvaart hoeft niet duur te zijn

Een mooi en persoonlijk afscheid hoeft niet automatisch een duur afscheid te zijn. Samen met uw uitvaartleider worden uw prioriteiten en wensen besproken en bekeken wat mogelijk is binnen uw budget. Op deze manier kunnen we een passend afscheid verzorgen geheel naar uw wensen en die van de nabestaanden. De kosten van een uitvaart verschillen omdat elke uitvaart uniek en persoonlijk is. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat over een uitvaart. Wilt u een begrafenis? Of wil u gecremeerd worden? Als u voor een crematie kiest dan kunt u ook kiezen voor een stille crematie. Hierbij wordt het afscheid niet genomen in het crematorium, maar bijvoorbeeld in uw huiskamer of op een locatie met een mooie herinnering. Zo wordt het afscheid persoonlijk en passend en de dag een mooie en fijne herinnering.

Heeft u vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan dag en nacht voor u klaar. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!