Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartverzekering

Lifetri Uitvaartverzekeringen
Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de wensen, maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Zaltbommel verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in ’s Hertogenbosch. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten te dekken.

Om deze doelstelling te bereiken geeft Uitvaartzorg Bommelerwaard jaarlijks de lokale prijzen door aan Lifetri Uitvaartverzekeringen. Voor mensen uit de gemeente Zaltbommel en Maasdriel worden de uitvaartverzekeringen van Lifetri dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Bij Lifetri kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen.

.