Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 49 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 – 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartverzorging Bruchem

Uitvaartverzorging Bruchem, Uitvaartzorg Bommelerwaard

Uitvaartverzorging BruchemBent u op zoek naar een ervaren uitvaartverzorging in de omgeving van Bruchem? Wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard helpen u enorm graag verder met het nemen van een waardig afscheid van uw overleden dierbare. Wij weten als geen ander hoe tragisch het overlijden van een geliefde is. Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard is het daarom de prioriteit om de nabestaanden met zorg, professie en begrip te verzorgen. De periode voor en na de uitvaart is tijdrovend, moeilijk en emotioneel. Wij gaan ervoor zorgen dat alles omtrent de uitvaart voor u geregeld wordt. Al uw zorgen worden uit uw handen genomen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Dan kunt u rouwen nu dit nodig is. Ook is het belangrijk dat u weet dat niet alles meteen na het overlijden geregeld hoeft te zijn. Wilt u meer weten over onze uitvaartonderneming, bekijk dan eens onze website.

Laat een prachtige uitvaart verzorgen door Uitvaartverzorging Bommelerwaard in Bruchem

U heeft bij Uitvaartzorg Bommelerwaard veel mogelijkheden bij de uitvaart. Zo verzorgen wij zowel begrafenissen als crematies. Met onze ervaring kunnen wij u voor beide opties veel mogelijkheden aanbieden. In de omgeving van Bruchem zijn veel begraafplaatsen waar u uit kunt kiezen. Ook hebben wij onze eigen uitvaartcentrum in het plaatsje Zaltbommel waar u de uitvaart kunt laten verzorgen. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die benodigd zijn voor een gepaste en waardige uitvaart. Een andere optie is een zogenoemde ‘stille crematie’, meer hierover vindt u op deze pagina. Wij zullen aandachtig luisteren naar de wensen die u heeft voor de uitvaart. Het is ons doel om een prachtige uitvaart te verzorgen, zoals de overledene dierbare het voor ogen had. Een uitvaart waar men later met een fijn en warm gevoel op terug kijkt.

Wilt u meer weten over Uitvaartzorg Bommelerwaard of wilt u ons contacteren, doe dit dan via de contact pagina of onze Facebook pagina.