Begrafenissen in Zaltbommel en omstreken

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard kunt u terecht voor een mooi en persoonlijk afscheid. Wij verzorgen dit graag in ons eigen uitvaartcentrum of op een andere locatie die u wenst.

Begrafenis

Ook hoe een begrafenis wordt vorm gegeven hangt af van de persoonlijke wensen van de overledene of nabestaanden. Uitvaartzorg Bommelerwaard helpt u graag bij het verzorgen van een passende uitvaart, ongeacht waar. Voor het afscheid kunt u elke locatie kiezen die u wenst. Zo is het ook mogelijk om het afscheid van uw dierbare in ons uitvaartcentrum te verzorgen. 

Tegenwoordig zijn er voor het begraven verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een algemene begraafplaats of een natuurbegraafplaats. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met verschillende geschikte locaties in de omgeving van Zaltbommel. De grafrechten voor een graf verschillen per gemeente en is mede afhankelijk van de looptijd, een enkel- of meervoudig graf en de onderhoudskosten. 

Daarbovenop komen nog de kosten van een grafmonument. Het is van tevoren dus goed te bekijken wat de uiteindelijke kosten voor een begrafenis zullen zijn. Hierin kunnen wij u met een op maat advies van dienst zijn.

uitvaartkisten lingese

Voorbeeldlocaties voor een begrafenis

Nieuwe Begraafplaats Zaltbommel

Oude Begraafplaats Zaltbommel

Gem. Begraafplaats Bruchem

Begraafplaats Gameren

Natuur begraven

De laatste jaren zijn er in Nederland steeds meer natuurbegraafplaatsen gerealiseerd, met name in de hoger gelegen (drogere) gebieden. Kenmerkend voor deze begrafenis mogelijkheid is dat het in de meeste gevallen gaat om een afgekocht grafrecht van 100 jaar of langer. Er wordt begraven in de natuur, hetgeen inhoudt dat er geen onderhoudskosten zijn. Dit betekent echter ook dat er geen grafmonument wordt toegestaan.

De prijzen voor natuur begraven liggen doorgaans in aanvang hoger dan op een gemeentelijke begraafplaats. Echter, als je de looptijd en het onderhoud in beschouwing neemt is dat feitelijk niet zo! 

Voorbeeldlocaties voor een natuur begrafenis

Huis ter Heide

Maashorst (Schaijk)

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.