De mogelijkheden van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Crematie

Hoe een crematie eruit ziet, hangt volledig af van de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden. De plechtigheid voorafgaand aan de crematie kan op elke gewenste locatie plaatsvinden.

Begraven

Voor een begrafenis geldt eigenlijk hetzelfde. Ook hier wordt gekeken naar de persoonlijke wensen van de overledene en nabestaanden. Uitvaartzorg Bommelerwaard helpt u graag bij het verzorgen van een passende uitvaart, op welke locatie dan ook.

Overige uitvaart facetten

Hieronder noemen wij een aantal uitvaart facetten die een belangrijke rol spelen gedurende de uitvaart.

Om al deze facetten in detail te belichten, zouden we de website onnodig groot maken. De keuzemogelijkheid is op sommige onderdelen enorm. Graag zouden wij dit met u in een persoonlijk gesprek willen bespreken en toelichten.

Heeft u vragen?

Bel ons, we helpen u graag!

Uitvaartlocaties

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard beschikken wij over een aula geschikt voor kleine gezelschappen, een compleet ingerichte rouwkamer en een familiekamer. Waar de uitvaart plaatsvindt, wordt uiteraard door u bepaald. 

Zowel binnen als buiten hebben we de perfecte locatie voor u.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeft u een vraag of wilt u advies over het regelen van een uitvaart en/of wilt u een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Uw uitvaartwensen vastleggen geefteen gerust gevoel en houvast voor de nabestaande(n).
Graag helpen we u met het invullen hiervan en beantwoorden wij uw vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.