Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 48 recensies

Mogelijkheden

Wanneer u kiest voor Uitvaartzorg Bommelerwaard zijn er diverse manieren om uw uitvaart vorm te geven. Op deze pagina staan een aantal van deze mogelijkheden kort beschreven.

 

Uw eigen uitvaart

Misschien heeft u al ideeën of wensen voor uw eigen uitvaart. Wij kunnen ze met u bespreken en hiervan een boekje maken. Na uw overlijden kunnen uw wensen worden besproken met uw nabestaanden. Voor meer informatie over het regelen van uw eigen uitvaart en het vastleggen van uw wensen, klikt u op deze link. Hieronder volgen alvast wat voorbeelden van keuzes die gemaakt kunnen worden bij de invulling van een uitvaart.

Stille crematie

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard bieden wij de gelegenheid van een stille crematie. Er komt steeds vaker vraag naar uitvaarten op deze manier. Bij deze bijzondere uitvaartplechtigheid vindt het afscheid van een dierbare niet in het crematorium zelf plaats, maar op een door u gekozen locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze aula, uw eigen huiskamer of een locatie met een mooie en bijzondere herinnering. Na het samenzijn wordt de overledene overgebracht naar het crematorium zonder dat de nabestaanden hierbij aanwezig zijn. Wilt u toch uw dierbare dit laatste stukje begeleiden? Dan is dit vaak in overleg met het betreffende crematorium te bespreken. Nabestaanden mogen dan, het zij in beperkt gezelschap, mee tot aan de ingang van het crematorium waar voor de laatste keer afscheid wordt genomen.  Meer informatie over deze mogelijkheid kunt u vinden op deze pagina.

Uitvaart live streamen

Er kunnen situaties zijn waardoor niet alle nabestaanden fysiek bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Op zo’n moment is er de oplossing om de gehele uitvaart live te streamen. Via een persoonlijke link op het internet kunnen nabestaanden naar de uitvaart kijken zonder dat zij aanwezig zijn. Op die manier is er een plaats om op afstand afscheid te nemen van de overledene in verbondenheid met de andere nabestaanden. Wilt u aanvullende informatie over livestreamen?  Bezoek dan onze pagina over het live streamen van uw uitvaart via deze link.

Uitvaart locaties mogelijkheden

Een afscheid hoeft niet per definitie in een crematorium of aula plaats te vinden. Onze uitvaartverzorgers kunnen verschillende locaties aanbieden en zijn op de hoogte van de kosten en ruimtes van de betreffende locatie die u wenst. Wij geven u een indruk van een aantal locaties via deze pagina. Meer weten over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over mogelijkheden voor een uitvaart

Wanneer u vragen heeft over het bespreken van een uitvaart, rouwboeketten, uitvaartkisten of andere informatie, kunt u altijd contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het contactformulier onderaan de pagina of via onze contactpagina. Uit kunt ons natuurlijk ook rechtstreeks bellen op het nummer 0418 513 047.

mogelijkheden uitvaart