Rouwboeket bestellen in Zaltbommel

Uitvaartzorg Bommelerwaard verzorgt graag bloemen voor begrafenissen. Bel ons en we helpen u meteen.

Met bloemen hebben we u geëerd

Veel mensen beschouwen uitvaartbloemen als een laatste eerbetoon aan de overledene, terwijl anderen ze zien als een gebaar van steun en medeleven voor de nabestaanden. Het is belangrijk om te begrijpen dat elk rouwstuk een diepgaande en liefdevolle boodschap met zich meedraagt. Onze toegewijde bloemist is er om uw persoonlijke wensen om te zetten in een prachtig bloemstuk, of het nu gaat om een eenvoudig, maar indrukwekkend rouwarrangement of een kleurrijk, expressief veldboeket. Wij begrijpen de betekenis achter deze bloemen en zorgen ervoor dat uw boodschap wordt overgebracht. U kunt vertrouwen op onze expertise om uw gevoelens op een gepaste en liefdevolle manier te uiten, in deze moeilijke tijd van afscheid nemen.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.