Rouwkaarten maken en bestellen

Wat moet er op de rouwkaart staan? Wij zijn er om je te helpen je emoties en herinneringen uit te drukken op een manier die je dierbare eert.

Een passende rouwkaart kiezen

Om het leven en de nagedachtenis van de overledene te eren, is het belangrijk dat het ontwerp van de rouwkaart overeenkomt met hun karakter en/of voorkeuren.

Dit ziet er het meest waardig uit als je een foto van een dierbare gebruikt. Zo kan de afbeelding een herinnering oproepen waarbij de overledene wordt herdacht zoals hij of zij ook werkelijk was.

Als de overledene een speciale genegenheid voor de natuur had, is een rouwkaart met natuurlijke elementen bijzonder geschikt. En was je dierbare spiritueel aangelegd? Dan is een rouwkaart met een religieus of filosofisch citaat misschien heel geschikt. Maar een eenvoudige kaart kan ook heel krachtig zijn. 

In onze eigen drukkerij produceren wij voor u het rouwdrukwerk, volledig naar uw wensen. Uiteraard kunnen we u ook inspireren met een aantal anonieme voorbeelden.

rouwkaarten bommelerwaard
Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.