Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag over een uitvaart of over de verzekeraar? Vind uw vraag hieronder!

Veelgestelde vragen

V: Moet ik via mijn uitvaartverzekeraar de uitvaart regelen?
A: Nee, dit is geen vereiste. U mag zelf kiezen waar u de uitvaart laat verzorgen. De verzekeraar betaalt dan veelal (of een deel van zoals bij Dela ca. € 3.400,-) de kosten, afhankelijk van het type verzekering welke is afgesloten.
V: Is een uitvaart op een alternatieve locatie duurder?
A: Nee, dit is niet altijd het geval. Juist door zelf de locatie te kiezen, heeft u grip op de kosten van bijvoorbeeld catering en locatiehuur. Hiermee kan het zelfs voorkomen dat de uitvaartkosten lager uitvallen dan een uitvaart op een ‘gewone’ locatie.
V: Kan ik altijd terecht in het uitvaartcentrum?
A: Doordat wij in meerdere vestigingen werkzaam zijn, kan het voorkomen dat er tussen 09.00 en 17.00 uur niet altijd iemand op kantoor aanwezig is. Wilt u een medewerker spreker of een rouwbezoek inplannen? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken. Zo weet u zeker dat u door één van de medewerkers ontvangen wordt op het afgesproken moment. Wij streven er naar dat u iedere keer door dezelfde medewerker wordt geholpen, zodat u een vertrouwd gezicht ziet.
V: Ik heb een uitvaartverzekering, kan ik met deze polis bij u terecht?
A: Ja zeker, vrijwel met alle uitvaartverzekeraars zijn wij bekend. Zij keren veelal allemaal aan u uit ook indien u gebruik maakt van onze uitvaartonderneming. Graag helpen wij u met het uitzoeken hiervan.
V: Ik heb een katholieke achtergrond, zijn jullie hiermee bekend als het gaat om een katholieke uitvaart?
A: Ja zeker, onze uitvaartleiders zijn opgeleid en bekend met vrijwel alle gezindten.
.