Ons uitvaartcentrum

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard kunt u terecht met al uw vragen en wensen rondom de uitvaart. Ons uitvaartcentrum biedt de faciliteiten om de uitvaart in kleinschalige kring te houden.

Alle tijd voor het afscheid

Wij hebben als uitgangspunt dat een uitvaart vaak een weerspiegeling is van iemands leven. Er moet dan ook ruim de tijd en gelegenheid zijn om afscheid te nemen, het liefst in een sfeer die hierbij past. Zo hebben wij ruimtes waar je in intieme kring op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw geliefde. Alle mogelijkheden zijn aanwezig, van catering tot audiovisuele middelen. Ook is het mogelijk een uitvaart vanuit uw eigen locatie te organiseren, zoals bijvoorbeeld een huiskamer of tuin. Wij helpen u graag met deze persoonlijke invulling van het afscheid. Het uitvaartcentrum heeft ook voldoende ruimte voor zowel een grote doorloop als een intieme condoleance. 

Verzorgen

Verder is er de mogelijkheid om de verzorging van de overledene in ons uitvaartcentrum te laten plaatsvinden. Ons ervaren verzorgingsteam staat klaar om de verzorging en het vervoer op een correcte en gepaste wijze uit te voeren, met zorg en respect voor de overledene. Indien gewenst kan de overledene ook thuis worden opgebaard, in ons uitvaartcentrum in Zaltbommel of bijvoorbeeld in een verzorgings- of verpleeghuis, waarbij we flexibel zijn om aan de wensen van de familie tegemoet te komen. Onze prioriteit is om in deze moeilijke tijd de familie en nabestaanden te ondersteunen en een waardig afscheid te faciliteren op de locatie die het meest passend is voor hen.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de faciliteiten van ons uitvaartcentrum? Of wilt u meer weten over de sfeer in ons uitvaartcentrum? U bent van harte welkom om langs te komen! Ook kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Voor onze contactgegevens en onze openingstijden kunt u terecht op onze contactpagina. Ons contactformulier is te vinden onderaan deze pagina. Hier zult u wederom onze contactgegevens en onze locatie op Google Maps vinden. Wij horen graag van u!

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Dankwoorden en reviews
Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.