Uitvaartlocaties in Zaltbommel en omstreken

Heeft u vragen over onze locatie en bijbehorende faciliteiten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om dit met ons te bespreken.

Waar wilt u dat de uitvaart plaatsvindt?

Een afscheid hoeft niet in het crematorium of in de aula op een begraafplaats plaats te vinden. Wilt u liever geen afscheid in een crematorium of aula op een begraafplaats? Dan zijn er tal van andere mogelijkheden. De sfeer van de omgeving is erg bepalend voor het afscheid en het is belangrijk dat deze zorgvuldig wordt uitgezocht. Samen met u zoeken we naar een locatie die bij u en uw familie en vrienden past.

U kunt bijvoorbeeld denken aan een afscheid midden in de rustige natuur tussen de bomen of in een voor u gewenst horeca-etablissement.

Wilt u liever een dienst binnen, zodat het weer u niet kan belemmeren? Dan zijn er een tal van prachtige locaties die aan uw wensen kunnen voldoen. Zo maken we bij Uitvaartzorg Bommelerwaard vaak gebruik van de locaties De Gasthuiskapel of De Verdraagzaamheid in Zaltbommel en Elim in Gameren. We maken ook deel uit van een programma in het Hospice Samaritaan, Uitvaartzorg Bommelerwaard in Zaltbommel.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Voorbeeldlocaties voor een crematie

’t Lief

Maaslanden

Noorderveld

Rosmalen

De Linge

Voorbeeldlocaties voor een begrafenis

Nieuwe Begraafplaats Zaltbommel

Oude Begraafplaats Zaltbommel

Gem. Begraafplaats Bruchem

Begraafplaats Gameren

Voorbeeldlocaties voor een natuur begrafenis

Huis ter Heide

Maashorst (Schaijk)

Dankwoorden en reviews

Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.