Crematies in Zaltbommel en omstreken

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard verzorgen wij een mooi afscheid voor een crematie volledig naar uw wensen

Crematie

Hoe een crematie wordt ingevuld, hangt in belangrijke mate af van de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden. De plechtigheid voorafgaand aan de crematie kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Vaak wordt er gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte van het crematorium. In de omgeving van Zaltbommel zijn er verschillende crematoria waar u samen met onze uitvaartverzorgers de uitvaart kan laten plaatsvinden. Neem hiervoor een kijkje bij de uitvaartlocaties. Er zijn ook mogelijkheden voor een intiemer afscheid, waarbij de overledene alleen of met uitsluitend naaste familie naar het crematorium gebracht wordt. Dit noemen wij een stille crematie.

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard verzorgen wij graag een persoonlijk afscheid voor een crematie. Dit begint vaak met het bespreken van de wensen en behoeften van de overledene en de nabestaanden. Er wordt gekeken naar de persoonlijkheid van de overledene, de interesses en hobby’s, en andere belangrijke aspecten tijdens het leven van haar of hem. Deze zaken kunnen op verschillende manieren verwerkt worden in de uitvaart. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een bijzondere locatie en een bijzondere invulling van de uitvaart met muziek, foto’s en sprekers.

Stille crematie

Bij een stille crematie kiest u zelf een passende locatie voor het afscheid. Alleen de crematie zelf vindt dan plaats in een door u gekozen crematorium. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met de hiervoor geschikte locaties in de omgeving van Zaltbommel. Het voordeel van een stille crematie is dat u de mogelijkheid heeft om te kiezen voor een locatie met emotionele waarde of waar je een fijn gevoel bij hebt. Denk aan een mooie plek in de natuur, een overdekte locatie of misschien wel in de eigen achtertuin. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons eigen uitvaartcentrum. Daarnaast is het goed om te weten dat u minder rekening hoeft te houden met de planning van het crematorium en dat dit mogelijk kosten bespaart.

Voorbeeldlocaties voor een crematie

’t Lief

Maaslanden

Noorderveld

Rosmalen

De Linge

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.