Uitvaart livestreamen

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard bestaat de mogelijkheid tot het livestreamen van de uitvaart. Door hier gebruik van te maken komt er live een video beschikbaar voor mensen die door omstandigheden niet fysiek bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn.

Een livestream is een video opname die gelijk uitgezonden wordt via het internet. Daardoor is het mogelijk voor nabestaanden, vrienden en familie die niet fysiek aanwezig zijn om mee te kijken met de uitvaart. Dit kunnen ze doen op elk apparaat met internet (bijvoorbeeld een telefoon of computer) en als ze een persoonlijke link hebben ontvangen. Het is namelijk niet zo dat de uitvaart voor iedereen beschikbaar is. Alleen mensen waarvan bekend is dat ze mee willen kijken krijgen van ons een persoonlijke link. Daardoor blijft het laatste afscheid een intiem moment.

De redenen om een uitvaart te livestreamen

Het komt helaas vaak voor dat er nabestaanden zijn die graag (fysiek) bij de uitvaart aanwezig willen zijn, maar waarbij dit niet mogelijk is. Hier zijn veel oorzaken voor te noemen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat iemand ziek is, geen vervoer heeft of simpelweg te ver weg woont om te kunnen komen. Wat de reden van de gedwongen fysieke afwezigheid ook is, het livestreamen van de uitvaart biedt de oplossing. Zoals eerder vermeld kunnen nabestaanden die niet kunnen komen op deze manier wel de uitvaart meekrijgen, op het zelfde moment als dat deze plaatsvindt.

De uitvaart op beeld

Een ander bijkomend voordeel is de mogelijkheid om de video die gemaakt wordt op te slaan. Dit gaat natuurlijk in overleg. Door de video die tijdens de uitvaart wordt gemaakt op te slaan, kunt u deze altijd terug kijken. Ook nabestaanden die zowel fysiek als online niet aanwezig konden zijn hebben zo een kans de uitvaart terug te zien. Dit kan bijvoorbeeld fijn zijn voor familie die aan de andere kant van de wereld woont.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Dankwoorden en reviews

Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.