Uitvaartverzekering met hulp van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Duidelijk, compleet en met eerlijke condities.

Verzekeringen

Uitvaartzorg Bommelerwaard is geen verzekeringsmaatschappij. Wél kunnen we, ongeacht waar u bent verzekerd, de uitvaart geheel verzorgen. Er zijn verschillende uitvaartverzekeringen, zoals de naturaverzekering, een kapitaalverzekering en een uitvaartdeposito.

Naturaverzekering

Een naturaverzekering is een pakketverzekering dat men heeft afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij. De nabestaanden hebben hierbij in principe alleen de keuze uit bij de verzekeraar aangesloten uitvaartondernemers. Wilt u toch door een andere partij de uitvaart laten verzorgen, dan wordt er door de verzekeringsmaatschappij een bepaald bedrag uitgekeerd dat gelijk staat aan de inkoopwaarde van het pakket. Het is belangrijk om te weten dat een natura uitvaartverzekering geen geld uitkeert. U verzekert alleen een aantal diensten. Denk bijvoorbeeld aan de keuze van een kist, de rouwkaarten en het staatsievervoer. Uitvaartzorg Bommelerwaard verzorgt ook de natura verzekerden voor bijvoorbeeld ASR-verzekeringen (voorheen Ardanta genoemd) en Lifetri. Ook DELA verzekerden kunnen bij ons terecht voor m.n. de crematies.

verzekering bommelerwaard

Kapitaalverzekering

Wanneer men een kapitaal uitvaartverzekering heeft, dan heeft men vrije keuze uit een uitvaartverzorger of uitvaartonderneming. Als nabestaande heeft u de volledige vrijheid over het te besteden bedrag voor de uitvaart. Bij een kapitaalverzekering heeft u dus de mogelijkheid om te kiezen hoe u de uitvaart wenst in te vullen. Wanneer er na de uitvaart een bedrag uit de verzekering overblijft, dan wordt dit uitgekeerd aan de nabestaande.

Uitvaartdeposito

Een uitvaartdeposito is een bedrag wat men van te voren bij een bank of bij een fonds stalt. Dit bedrag is niet meer opneembaar en wordt alleen uitgekeerd om de uitvaart te bekostigen. Wel is het tussentijds mogelijk om het bedrag aan te vullen. Een uitvaartdeposito heeft als voordeel dat er geen gezondheidsverklaring van u wordt gevraagd, wat bij andere verzekeringen wel het geval is. Een uitvaartdeposito is ideaal voor mensen die om wat voor reden ook geen uitvaartverzekering kunnen afsluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een (chronische) ziekte of ouderdom.

Gebruik onze ervaring met verzekeringen

Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard zijn we al jaren bekend met allerlei soorten van uitvaartverzekeringen en hebben we ook persoonlijk contact met vrijwel alle uitvaartverzekeraars. Ook hebben we toegang tot het register van oude verzekeraars welke destijds zijn overgenomen en waar men wellicht is gestart met de premiebetaling. Als u twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel -waarde van uw polis, laat ons dit dan voor u uitzoeken. We helpen u hierbij graag en kunnen u na een korte inventarisatie van uw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of u voldoende bent verzekerd!

Heeft uw verzekering voldoende dekking?
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Twijfelt u over de verzekeringsvorm of de verzekeringswaarde van uw polis? Laat ons dit voor u uitzoeken. We helpen u hierbij graag en kunnen u na een korte inventarisatie van uw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of u voldoende bent verzekerd!

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.