Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 49 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 – 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Contact

Wij zijn altijd (24/7) bereikbaar voor het melden van een overlijden op het nummer 0418-513 047. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart? Wilt u een gesprek om uw uitvaart vooraf te bespreken of wilt u geïnformeerd worden over bepaalde kosten en mogelijkheden? U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur op het bovengenoemde nummer. Komt u liever langs op ons kantoor of wilt u de mogelijkheden in ons uitvaartcentrum zelf eens bekijken? Wij heten u hartelijk welkom aan de Steenweg 83 te Zaltbommel waar één van onze medewerkers u persoonlijk te woord zal staan.

Volg ons ook op sociale media

Ons uitvaartcentrum is gevestigd in Zaltbommel, in het noordwesten van de Bommelerwaard. Wij bieden u hier alle faciliteiten die nodig zijn voor een waardig afscheid. Vanuit het uitvaartcentrum werken onze professionele uitvaartleiders Chantal van Leerdam-van Wijngaarden en Peter Winkel.. Lees hier verder: https://uitvaartzorgbommelerwaard.nl/ons-uitvaartcentrum/

25-11-2022

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. De wereld staat even stil. Op zo'n moment moeten er veel beslissingen worden genomen. Wat moet er allemaal gebeuren? Begrijpelijk dat uw hoofd er niet naar staat. Uitvaartzorg Bommelerwaard uit Zaltbommel ontzorgt u volledig.

11-11-2022

Ieder mens is verschillend en iedere uitvaart dus ook. Als een dierbare sterft is dat een verdrietige en vaak een overweldigende gebeurtenis. Er moet ineens van alles geregeld worden en er komt heel veel op u, als nabestaanden, af. Wij zijn er voor u om u te helpen met het vormgeven van een passend afscheid, of als de overledene vooraf zijn of haar wensen bekend heeft gemaakt, de uitvaart op een dusdanige wijze te organiseren dat aan deze wensen voldaan kan worden.

28-10-2022

De uitvaartkosten en een verzekering. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten te dekken. Lees meer op onze website! https://uitvaartzorgbommelerwaard.nl/uitvaartverzekering/

14-10-2022