Cremeren Gorinchem

Bel ons en we helpen u meteen.

Cremeren Gorinchem

Cremeren Gorinchem, Uitvaartzorg De Groot helpt u verder

Cremeren GorinchemWilt u of een dierbare van u gecremeerd worden in de omgeving van Gorinchem, of in Gorinchem zelf? Dan helpen wij van Uitvaartzorg De Groot u graag verder met het verzorgen van een prachtig afscheid. In ons uitvaartcentrum De Grote Haar in Gorinchem kan het cremeren geregeld worden en een prachtige uitvaart georganiseerd worden voor uw overleden dierbare. Bij de uitvaart zullen wij luisteren naar de wensen van de overleden dierbare en de nabestaanden om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Het is namelijk onze prioriteit om een prachtige en onvergetelijke uitvaart te verzorgen, die u later een fijn en warm gevoel geeft wanneer u eraan terug denkt. Wilt u meer weten over het cremeren en een uitvaart verzorgd bij ons in Gorinchem? Bekijk dan eens onze website voor meer informatie. Ook kunt u op de pagina hieronder verder lezen voor meer over onze uitvaartzorg.

Een prachtige uitvaart en het cremeren laten plaatsvinden in Gorinchem bij de uitvaartcentrum van Uitvaartzorg De Groot

Wij zullen er samen met u voor zorgen dat er een onvergetelijke uitvaart plaats zal vinden. Bent u hierbij benieuwd naar de mogelijkheden die u heeft bij een uitvaart? Lees dan eens verder op deze pagina. U kunt bijvoorbeeld de uitvaart laten plaatsvinden op een locatie naar uw keuze. Dit kan meerdere voordelen met zich brengen, waaronder lagere kosten voor de uitvaart. Ook is de planning voor de uitvaart dan flexibeler. Voor alle informatie over onze uitvaartzorg en het laten verzorgen van een uitvaart kunt u onze website raadplegen. Heeft u vragen en wilt u contact met ons opnemen, dan kan dat. U vindt al onze gegevens onderaan de pagina en op de contact pagina. Ook kunt u ons contacteren op onze Facebook pagina. Wij helpen u enorm graag verder.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.