Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Laatste Wensen

Heeft u al eens nagedacht over hoe u uw uitvaart zou willen vormgeven?

Helaas maar al te vaak horen wij van nabestaanden dat zij eigenlijk niet precies weten hoe hun dierbare haar of zijn afscheid zou willen hebben gewenst.

Wensen vastleggen

Uit ervaring blijkt dat het voor nabestaanden lastig kan zijn om een uitvaart voor een dierbare te regelen als hier van tevoren (nog) niet veel over nagedacht is dan wel gesproken. We zien dan dat zijn of haar wensen over aangaande het afscheid nooit (duidelijk) zijn gecommuniceerd. Dit is begrijpelijk, praten over het (aankomende) afscheid kan erg confronterend zijn. Het doorgeven van uw wensen aan uw dierbaren is een moeilijk en emotioneel gesprek. Maar juist deze onwetendheid kan uw nabestaanden veel onzekerheid bezorgen wanneer de tijd daar is. U bent er dan helaas niet meer om de vragen te beantwoorden en uw voorkeuren door te geven. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw persoonlijke wensen vast te leggen voor uw dierbaren, en zo uw nabestaanden in de toekomst te ontlasten. En een ander punt is dat u het nu nog kunt en wellicht door omstandigheden straks niet meer. Vandaar dat wij hiervoor een wensenlijst (wilsbeschikking) hebben  samengesteld die als leidraad kan dienen voor het vastleggen van de uitvaartwensen voor in de toekomst.

Registreren

Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt mensen de mogelijkheid om zich in te schrijven in het Uitvaartregister. Dit kost éénmalig € 50,-. Kinderen t/m 18 jaar worden kosteloos ingeschreven. Als de toekomstige uitvaart door ons wordt verzorgd, dan brengen wij u € 200 + inschrijfkosten € 50,- in mindering op de totale uitvaartnota.

Een inschrijving biedt nog meer voordelen:
• U wordt op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in de uitvaartbranche
• U ontvangt gratis een map voor uw persoonlijke uitvaartpapieren
• U krijgt kosteloos informatie over uitvaartverzorging, uitvaartverzekeringen, wilsbeschikking, testament, erfrecht, enz.

Uw registratie geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.

Neemt u hiervoor vooral contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, we helpen u hierbij graag. Natuurlijk kunt u onderstaande lijst ook nu zelf invullen en aan ons toesturen.

.