Opzeggen Abonnementen & Diensten

Na het overlijden van een dierbare is het belangrijk om alle diensten en abonnementen waar uw dierbare gebruik van maakte op te zeggen. Wij kunnen u helpen door deze administratieve zorgen uit te besteden aan het programma NabestaandenLoket.

Abonnementen en diensten opzeggen

Als een dierbare komt te overlijden moeten er naast het organiseren van de uitvaart nog wat andere zaken geregeld worden. Zo is het belangrijk dat u alle organisaties waarbij de overledene een abonnement had of een dienst afnam contacteert om deze te beëindigen. Vaak blijkt dat dit meer werk is dan verwacht. Vooral in het digitale tijdperk waar we nu in leven zijn er vaak veel abonnementen om op te zeggen. Zo zijn er bijvoorbeeld telecomproviders, streamingsdiensten (zoals Netflix), energiebedrijven, goede doelen, etc. Het is daarom goed voor te stellen dat u een of meerdere bedrijven over het hoofd ziet, iets wat natuurlijk onnodige kosten met zich mee brengt. Kortom, het opzeggen van alle abonnementen en diensten na het overlijden van een dierbare is een lastige en tijdrovende klus.

Het programma ‘NabestaandenLoket’ kan u helpen

Om u te helpen bij het opzeggen van alle abonnementen en diensten hebben wij van Uitvaartzorg Boerhaave het programma ‘NabestaandenLoket’ voor u. Door gebruik te maken van dit programma kunt u al uw opzeggingen regelen op een centrale plek. Op deze manier maakt u het opzeggen van alle abonnementen en diensten overzichtelijk en daardoor makkelijker. Op uw persoonlijke pagina in NabestaandenLoket geeft u aan welke abonnementen en diensten opgezegd moeten worden. Vervolgens zal NabestaandenLoket zo goed als alles voor u regelen. U zult elke week op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken door middel van een e-mail. Zo hoeft u zelf niet meer achter bedrijven aan. Om NabestaandenLoket te kunnen gebruiken maakt u een account aan door middel van een inlogcode. Deze inlogcode is te verkrijgen bij onze medewerkers en kost eenmalig € 97,50 incl. BTW.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.