Persoonlijke uitvaart in en rond Gorinchem

Net als elk persoon en elk leven uniek is, is een uitvaart dat ook. Een afscheid dat past bij het leven dat de overledene heeft geleid en zijn of haar persoonlijkheid. Wellicht heb je ideeën over je eigen uitvaart of wil je daar een bepaalde invloed op uitoefenen.

Een persoonlijke uitvaart

Het inschrijven van uw uitvaart is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat uw laatste wensen worden gerespecteerd en uw nabestaanden de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen tijdens een emotionele periode.

Door uw uitvaart vooraf te plannen en te registreren, kunt u ervoor zorgen dat uw uitvaart voldoet aan uw persoonlijke voorkeuren en waarden. U kunt uw keuzes kenbaar maken, zoals de locatie van de uitvaart, de muziek die u wilt laten horen, de bloemen die u wilt gebruiken en andere details die belangrijk voor u zijn.

Het inschrijven van uw uitvaart kan ook uw nabestaanden geruststellen, ze weten wat uw wensen zijn en hoeven niet te raden wat u zou willen. Dit kan hun stress verminderen en hun rouwproces vergemakkelijken.

Een persoonlijke uitvaart

Bij Uitvaartzorg De Groot heeft u de mogelijkheid om een wilsbeschikking in te vullen. Voor de nabestaanden is het lastig en stressvol als blijkt dat de laatste wensen van een overleden dierbare niet goed gedocumenteerd zijn.

Onze uitvaartleiders helpen u graag met het vastleggen van uw persoonlijke wensen. U kunt de wilsbeschikking uiteraard ook thuis invullen, stel het vastleggen van uw wensen in ieder geval niet uit. Meer informatie over het documenteren van uw laatste wensen vindt u op onze pagina ‘Wilsbeschikking’.

Inschrijven

Bij Uitvaartzorg De Groot bieden wij u de mogelijkheid om u in te laten schrijven in het Uitvaartregister. Dit is voor iedereen gratis. Indien u zich laat inschrijven in het uitvaartregister van Uitvaartzorg De Groot ontvangt u € 250,- korting op uw toekomstige uitvaartnota.

Andere voordelen van een inschrijving zijn onder andere:

  • U heeft uw wensen reeds aan ons bekend gemaakt
  • Wij hebben, samen met u, uw wensen vastgelegd in een wilsbeschikking
  • Wij hebben u vooraf geïnformeerd over uw (mogelijke) uitvaartverzekering en de daarbij behorende dekkingsgraad
  • U ontvangt ter zijner tijd een korting van € 250,- op uw toekomstige uitvaartkosten

Kortom, een inschrijving in het uitvaartregister geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.