Online condoleance

Het afgelopen jaar heeft de uitvaartbranche creatief moeten omgaan met de maatregelen en bijkomende beperkingen vanwege Covid-19. Ineens moesten veel gebruikelijke aspecten op een andere manier. Het mag duidelijk zijn dat het tijd kost om te zoeken naar die ruimte om het afscheid alsnog zo persoonlijk mogelijk vorm te geven. Daaruit zijn vervolgens allerlei nieuwe manieren van afscheid nemen uit voortgekomen. Denk onder andere aan het volgen van een afscheidsplechtigheid via livestream of een uitvaart in besloten kring.

Ook het condoleren van nabestaanden wordt anders ingevuld. Mensen mogen elkaar bijvoorbeeld geen hand geven, maar moeten helaas op afstand blijven. Dat maakt het moment niet direct onpersoonlijk, maar de drempel kan groter zijn om met elkaar te spreken wanneer iemand anders kan meeluisteren. Daarom gebruiken wij als onderneming een online condoleancepagina op onze website. De familie kan ervoor kiezen om de link van deze pagina op de rouwkaart of advertentie te vermelden. Dit geeft betrokkenen de gelegenheid op hun eigen tijd en wijze een bericht te schrijven en een persoonlijke herinnering mee te geven. Na een tijdje worden deze woorden samengevoegd in een boekje en aan de nabestaanden gegeven.

Een boek met pen blijft uiteraard mogelijk. Echter gaan wij door deze optie mee in de wensen van de nabestaanden en is dit een extra toevoeging aan onze dienstverlening.

 

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.