Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Opzeggen Abonnementen & Diensten

Opzegservice na overlijden

Uw Administratieve zorgen uitbesteden

Uitvaartzorg Bommelerwaard heeft het product NabestaandenLoket ingekocht voor een ieder die gebruik wenst te maken van deze dienst.

Na een overlijden moeten er door de nabestaanden veel zaken worden geregeld. Bijvoorbeeld het opzeggen van allerlei abonnementen & contracten Daarnaast kan het opzeggen van social media accounts (o.a. facebook) lastig zijn. Met de handige online opzegservice van het NabestaandenLoket kunt u dit alles op één plek overzichtelijk regelen.

Heeft u vragen over de opzegservice? Bel ons dan op 0418 – 513 047 of stuur ons een e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voor een bedrag van € 97,50 incl. BTW krijgt u van ons een inlogcode om uw account aan te maken om vervolgens aan de slag te kunnen. Natuurlijk kunnen onze medewerkers u hier meer over vertellen. Het NabestaandenLoket is een initiatief van Closure.

Opzegservice na overlijden

Administratieve zorg uit handen

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. Na een overlijden moeten nabestaanden veel praktische en administratieve zaken regelen. Het opzeggen van abonnementen(o.a. telefoon, krant), contracten en social media accounts (o.a. facebook) is vaak een tijdrovende en lastige bezigheid. Met onze handige online opzegservice voor nabestaanden kunt u die administratieve last uit handen geven. Alles wordt op één plek overzichtelijk geregeld. Zo voorkomt u dat kosten onnodig doorlopen. Ook voor het overzetten van abonnementen op een andere naam kunt u hier terecht.

Heeft u vragen over de opzegservice? Bel ons dan op 085 – 064 57 44 of stuur ons een e-mail. Wij staan u graag te woord.

Direct inloggen bij de Opzegservice

Snel en efficiënt al uw abonnementen, contracten en online accounts opzeggen? Dat kan met onze opzegservice.

Klik hier om in te loggen
.