Begrafenis Aalst

Bel ons en we helpen u meteen.

Begrafenis Aalst

Begrafenis Aalst verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Wilt u een prachtige afscheid op een mooie en onvergetelijke manier laten verzorgen? Dan helpen wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard u daar enorm graag mee verder. Want Uitvaartzorg Bommelerwaard is een ervaren uitvaartondernemer, die samen met de nabestaanden een prachtige uitvaart verzorgd. Het is voor ons belangrijk om de nabestaanden met zorg, begrip en professie te begeleiden. Wij weten uit ervaring dat de perioden voor, tijdens én na de uitvaart erg zwaar en tijdrovend zijn. Daarom gaan wij onze best doen om u overal te helpen waar wij dat kunnen doen. Zo gaan wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat alle randzaken bij het overlijden geregeld worden, zoals het aanmelden van overlijden bij de gemeente en meer. Zo krijgt u dan de rust, tijd en ruime die u nodig heeft tijdens een emotionele periode. Wilt u meer weten over een begrafenis in Aalst verzorgd door uitvaartzorg Bommelerwaard, lees dan verder.

U laat een prachtige begrafenis in Aalst volledig regelen door de ervaren uitvaartleiders van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goed afscheid te nemen van uw dierbare. Het is onze prioriteit om een afscheid te verzorgen die de overledene en de nabestaanden voor ogen hadden. Een prachtig afscheid, waar u later met een fijn gevoel aan terug kunt denken. Samen met u gaan we alle persoonlijke wensen bespreken. Wij raden het u hierbij aan alles goed te overleggen met uw nabije omgeving. Zo creëert u namelijk veel rust in een periode wanneer u dat nodig heeft. Wij zullen naar al uw wensen luisteren en aan de hand daarvan kijken wat mogelijk is. Wilt u meer weten over het laten verzorgen over een uitvaart en de mogelijkheden hierbij, dan raadpleegt u deze pagina. Er is namelijk meer mogelijk dan u denkt. Wilt u ons contacteren, doe dit dan met de gegevens onderaan de website of op onze Facebook pagina.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.