Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 49 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 – 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Kinderuitvaart Aalst

Kinderuitvaart Aalst verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Niets is een ergere gebeurtenis voor de ouders dan het overlijden van hun kind. Het kind is nog veel te jong om heen te gaan, en verdient dit ook niet. Maar toch is het gebeurd. Het is erg belangrijk om een goed afscheid te nemen van uw kind. Het zal namelijk altijd pijn doet wanneer u aan uw kind denkt, en de fijne tijden die u met uw kind heeft gehad. Hier moet u met een fijn gevoel aan terug kunnen denken. Wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard helpen u hier enorm graag mee verder. Wij weten als geen ander hoe erg het is om afscheid te nemen van uw kind. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan ervoor zorgen dat u voor, tijdens en na het afscheid de steun krijgt die u nodig heeft. Wilt u meer weten over een kinderuitvaart in Aalst of omgeving, lees dan verder.

Een prachtig verzorgde kinderuitvaart in Aalst laat u over aan de uitvaartleiders van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Wij gaan ervoor zorgen dat alle zorgen uit uw handen genomen worden. Alles wat er geregeld moet worden, zullen wij voor u regelen. Dit houdt dus zowel de uitvaart in als alles wat daar omheen staat bij het overlijden van uw kind. Het is namelijk belangrijk dat u de tijd en de ruimte krijgt om samen met uw nabije omgeving te rouwen voor uw kind. Een mooi afscheid van uw kind is wanneer het het leven van uw kind reflecteert. Het kan bijvoorbeeld in een thema verzorgd worden wat u aan uw kind laat denken. Ook kan het op een locatie verzorgd worden waar u graag met uw kind kwam. Wij denken graag met u mee en kijken naar de opties die er zijn. Wilt u meer weten over onze uitvaartzorg, dan kunt u altijd onze website raadplegen. Ook zijn wij 24/7 beschikbaar op onze contactgegevens en onze Facebook.

Kinderuitvaart Aalst