Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Kinderuitvaart Aalst

Kinderuitvaart Aalst verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Niets is erger voor ouders dan het overlijden van uw kind. Veel te jong om heen te gaan, geen ouder verdient zo’n verlies. Het is erg belangrijk om goed afscheid te nemen van uw kind. Dit is een zwaar proces waarbij het fijn is dat er zaken uit handen genomen kunnen worden zodat u zich kunt focussen op de zaken die van belang zijn. Met een goed afscheid kunt u de herinneringen ophalen en deze koesteren voor de moeilijke tijd die komen gaat. Wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard helpen u hier graag mee verder. Wij gaan ervoor zorgen dat u voor, tijdens en na het afscheid de steun krijgt die u nodig heeft. Wilt u meer weten over een kinderuitvaart in Aalst of omgeving, lees dan verder.

Een passende kinderuitvaart in Aalst laat u over aan de uitvaartleiders van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Wij gaan ervoor zorgen dat alle zorgen uit uw handen genomen worden. Alles wat u moet regelen, kunnen wij voor u regelen. Dit houdt dus zowel de uitvaart in als alles wat daar omheen staat bij het overlijden van uw kind. Het is namelijk belangrijk dat u de tijd en de ruimte krijgt om samen met uw nabije omgeving te rouwen voor uw kind. Een mooi afscheid houdt in dat u het leven van uw kind kunt reflecteert en met uw familie en vrienden goed stil kunt staan bij het verlies. De uitvaart in Bommelerwaard kunnen we bijvoorbeeld in een thema verzorgen wat u aan uw kind laat denken. Ook kunnen we het op een locatie verzorgen waar u graag met uw kind kwam. Wij denken graag met u mee en kijken naar de opties die er zijn.

Wilt u meer weten over onze uitvaartzorg en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd onze website raadplegen. Ook zijn wij 24/7 beschikbaar via onze contactgegevens en onze Facebookpagina.

Kinderuitvaart Aalst

.