Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 64 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Overlijden melden Aalst

Overlijden melden Aalst aan Uitvaartzorg Bommelerwaard

Overlijden melden AalstIs uw dierbare recentelijk overleden? Dan moet u spoedig contact opnemen met een uitvaartondernemer om uw overleden dierbare te laten verzorgen. Het verzorgingsteam van Uitvaartzorg Bommelerwaard staat dag en nacht voor u klaar. Wij werken namelijk met ons eigen verzorgingsteam en rouwvervoer. Na het overlijden van uw dierbare zijn onze verzorgers uw eerste aanspreekpunten die op het plaats van overlijden aanwezig zijn. Wij zullen dan uw dierbare verzorgen en eventueel overbrengen naar een opbaar locatie naar uw keuze. U kunt bovendien zelf kiezen of de verzorging in uw huis plaatsvindt of in ons uitvaartcentrum. Als u wilt kunt u de verzorging van uw dierbare ook zelf doen. Ons team zult u hierbij assisteren en adviseren waar het nodig is. Ons deskundig, zorgzaam en geduldig team staat voor u klaar. Wilt u het overlijden melden in Aalst doen bij Uitvaartzorg Bommelerwaard? Lees dan hieronder verder voor meer informatie.

Het overlijden melden in Aalst en een uitvaart laten verzorgen door Uitvaartondernemer Bommelerwaard

Zo zullen wij na het verzorgen van uw dierbare samen met uw persoonlijke wensen en uw eigen budget de uitvaart regelen. Wij zullen u van al uw zorgen ontnemen en alles voor u regelen, zowel voor als na de uitvaart. Dan krijgt u de nodige rust tijdens een zware en emotionele periode. Het is ons prioriteit om de uitvaart zo te verzorgen zoals de overledene en / of de nabestaanden het voor ogen hadden. Hierbij is het vervullen van uw laatste wens(en) onze prioriteit. Zo komt er een uitvaart tot stand waar u later met een fijn en warm gevoel aan terug kunt denken. Op onze website vindt u alle informatie over de opties die u hebt bij het laten verzorgen van een uitvaart. Voor vragen kunt u ons altijd contacteren. U vindt de gegevens op de contact pagina en onderaan de pagina. Ook op onze Facebook zijn wij altijd bereikbaar. Wij helpen u enorm graag verder.