Uitvaart Ammerzoden

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in Ammerzoden door Bommelerwaard

In het centrum uitvaart Ammerzoden Bommelerwaard, waar de echo van herinneringen verweven raakt in het weefsel van ons leven, heet ons betrokken team u hartelijk welkom. Het is een grote eer om u met de elegantie en het medeleven dat het verdient door dit ingewikkelde proces te leiden. Wij zijn ons bewust van de uitdagingen die gepaard gaan met het navigeren door het ingewikkelde web van het regelen van een afscheid.

Uitvaartdiensten te Ammerzoden

Het Bommelerwaard-team is in alle opzichten empathisch en doet er alles aan om een uitgebreid dienstenpakket aan te bieden dat is afgestemd op de specifieke behoeften van elk gezin. Wij spannen ons in om een waardige en comfortabele afscheidservaring te bieden door onze gezamenlijke ervaringen te bundelen.

 1. Uitvaarten

  Een uitvaartplechtigheid bij Uitvaartcentrum Bommelerwaard is als een symfonie waarin compassie en begrip op meesterlijke wijze samenkomen. Van de elegante bloemstukken tot het ontroerende geluid van muzikale cadensen, het team van Bommelerwaard streeft ernaar u te helpen door dit labyrint van keuzes te navigeren en ervoor te zorgen dat uw voorkeuren op voortreffelijke wijze worden gecommuniceerd.

 2. Begrafenis

  De ceremoniële waardigheid van een begrafenis getuigt van een goed geleefd en geliefd leven. Uw zorgen in deze moeilijke tijden worden weggenomen wanneer u het team van Bommelerwaard de regelingen toevertrouwt, waaronder de zorgvuldige selectie van begraafplaatsen en de vlotte uitvoering van uitvaartstoeten.

 3. Crematie

  Als crematie een levensveranderend alternatief lijkt, staat Uitvaartcentrum Bommelerwaard voor u klaar met een zorgvuldige planning en meelevende ondersteuning. Als meelevende bewakers assisteert het team van Bommelerwaard u bij het selecteren van urnen en het plannen van herdenkingsceremonies ter ere van de eeuwige geest van uw dierbare.

Extra rituele diensten

Uitvaartcentrum Bommelerwaard gaat verder dan de gebruikelijke normen in haar streven om een uitgebreid scala aan aanvullende diensten aan gezinnen aan te bieden. Van de selectie van rouwkisten tot de bewuste keuzes van rouwauto’s, muziek, sympathiekaarten, bloemenhulde en multimediapresentaties tijdens de ceremonie, wij van Team Bommelerwaard beloven om elk aspect van uw wensen te honoreren.

 • Uitvaartkisten: Een selectie kisten die goed bij de eigen stijl van uw dierbare passen.
 • Rouwvervoer: Een doordacht gekozen vervoersmiddel om een beleefde overstap te bieden.
 • Uitvaartmuziek: Muziek gebruiken om sterke emoties op te roepen en de unieke kwaliteiten van een goed geleefd leven te vieren.
 • Rouwdrukwerk: Gepersonaliseerde uitvaartprogramma’s en kaarten ter ere van het leven van uw overleden dierbare.
 • Rouwboeket: Een lieflijke symfonie van melancholie en liefde gespeeld door bloesems.
 • Een beeld of opname die bij de gelegenheid wordt getoond. Een aangrijpend visueel eerbetoon dat memorabele momenten en ervaringen samenvat.
 • Uitvaart livestreamen: Afstanden overbruggen zodat familieleden overal ter wereld kunnen deelnemen aan het evenement.

Rouwvervoer Bommelerwaard

Wat kost een uitvaart in Ammerzoden?

De vraag hoeveel een begrafenis gaat kosten lijkt simpel, maar het antwoord kan lastiger zijn dan verwacht. Bepaalde uitvaartaanbieders hebben hun aanbod in de uitvaartbranche beperkt tot vooraf afgesproken uitvaartarrangementen tegen vooraf afgesproken prijzen. Maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat deze ondernemers meestal de kant van ‘upselling’ kiezen, in een poging overeenkomsten te sluiten over de duurste bundel. Wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard hebben er jaren geleden bewust voor gekozen om dit niet te doen. Maatwerk bieden zonder grenzen is ons drijfveer.

Om deze reden creëren wij consequent een budget op maat dat voldoet aan uw behoeften en de bestedingslimiet van het gezin. Onze deskundige uitvaartondernemers kunnen u professionele begeleiding bieden, waarbij rekening wordt gehouden met de budgettaire beperkingen van de familie en de uitvaart die de familie heeft gekozen. Onze praktijkkennis stelt ons in staat uw opties nauwkeurig in beeld te brengen, en we proberen aan te tonen dat uw opties vaak talrijker zijn dan u zich misschien had voorgesteld.

 • De totale kosten van een crematie liggen doorgaans tussen de € 7.000,- en € 10.000,-.
 • Voor een begrafenis dient u minimaal € 3.000 extra aan kosten te voorzien, zonder de prijs van het grafmonument of eventuele gemeentelijke belastingen mee te rekenen.

Wij willen duidelijk zijn dat u voorafgaand aan de definitieve kosten een prijsopgave krijgt. Er waren geen verrassingen bij de conclusie!

Kosten uitvaart in Uitvaartzorg Bommelerwaard

Vaak zijn crematies goedkoper dan begrafenissen.

Ook voor kleinere gezelschappen van 15 tot 30 personen biedt Uitvaartzorg Bommelerwaard de mogelijkheid tot een ‘huiskameruitvaart’. Niet inbegrepen in dit gepersonaliseerde pakket is de uitvaart of stille crematie, waarbij het lichaam in onze lijkwagen naar het crematorium wordt gebracht en gecremeerd zonder dat er familieleden aanwezig zijn.

Houd er rekening mee dat uitvaartkosten altijd persoonlijk zijn. Bij Uitvaartzorg Bommelerwaard doen we er alles aan om deze zorgvuldige afweging tussen uw voorkeuren en uw financiële mogelijkheden in stand te houden.

Onze toewijding

In de heilige ruimte van Uitvaartcentrum Bommelerwaard, waar het Team Bommelerwaard genuanceerde beleving combineert met een sympathieke instelling, erkennen wij de intrinsieke uniciteit van iedere uitvaart. Het Bommelerwaard Team belooft de tijd te nemen die nodig is om uw doelstellingen te begrijpen en persoonlijke begeleiding te bieden, zodat de viering van uw dierbare met gratie en respect zal verlopen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies. Het Bommelerwaard Team staat klaar om u te ondersteunen tijdens deze emotioneel belastende reis.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op