Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 – 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 49 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 – 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Beesd

Uitvaart Beesd laat u verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard

Uitvaart BeesdIs uw dierbare recentelijk overleden en bent u op zoek naar een ervaren uitvaartonderneming die de uitvaart van uw dierbare verzorgd in Beesd of omgeving? Dan bent u op de website van Uitvaartzorg Bommelerwaard aan het juiste adres. Uitvaartzorg Bommelerwaard is een bekend adres in de omgeving van Zaltbommel voor het laten verzorgen van prachtige uitvaarten. Met onze brede kennis en ruime ervaring kunt u hiervoor op ons rekenen. Het is de prioriteit van ons hecht team om de nabestaanden van de overleden dierbare met zorg, professie en begrip te begeleiden. Hierbij gaan wij ervoor zorgen dat de laatste wensen voor de uitvaart van uw overleden dierbare werkelijkheid worden, en dat er een uitvaart verzorgd wordt waar later met een fijn en warm gevoel op teruggekeken kan worden. Wilt u meer weten over een uitvaart verzorgd door Uitvaartzorg Bommelerwaard, raadpleeg dan onze website.

Laat een waardig en gepast uitvaart in Beesd verzorgen door het team van Uitvaartzorg Bommelerwaard

U heeft veel mogelijkheden wanneer u de uitvaart laat verzorgen door het team van Uitvaartzorg Bommelerwaard. Wij verzorgen zowel begrafenissen als crematies. Bij een begrafenis heeft u uiteraard zelf de keuze op welke locatie u dit wilt laten verzorgen. Een crematie kunt u laten verzorgen in ons eigen uitvaartcentrum in Zaltbommel. Ons uitvaartcentrum vindt u aan de Steenweg 83. De uitvaartcentrum beschikt over een aula, waar circa 35 personen aanwezig kunnen zijn. Achteraf is er de gelegenheid om herinneringen op te halen met een hapje en een drankje, als u dit wenst. Er is ook de mogelijkheid om een zogenoemde ‘stille crematie’ te laten verzorgen. Bij een stille crematie laat u het afscheid zelf verzorgen op een andere locatie dan onze uitvaartcentrum. Dit maakt de uitvaart nog persoonlijker, en dus nog mooier.

U kunt ons altijd contacteren op de contact pagina of onze Facebook pagina voor al uw vragen en meer.